VIDEO / Samba do Brasil! România, debut cu dreptul în preliminariile pentru Mondialul din 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Victor Piţurcă au învins la Tallinn, unde cuplul Torje - Marica a fost într-o formă excelentă. Află cum cei doi au devastat apărarea Estoniei şi au adus trei puncte în conturile tricolorilor.

După o primă repriză anostă în care, totuşi, România a avut două ocazii de a deschide scorul, prin Tănase şi Marica, în partea secundă, tricolorii au dominat un adversar, care a ratat prezenţa la Euro 2012 pe ultima sută de metri, după un baraj pierdut în faţa Irlandei.

Pițurcă spune că am atins perfecțiunea, iar Dragomir ne vede la Mondiale. Citește aici declarațiile lor.

Cum s-au dat golurile?

La zece minute după pauză, Marica a pătruns excelent pe stânga, a centrat în forţă în careu, iar Torje, venit lansat, le-a luat faţa fundaşilor adverşi şi a punctat pentru 1-0 (55).

20 de minute mai târziu, o nouă combinaţie între Marica şi Torje a dus la majorarea scorului, numai că, de această dată, vârful lui Schalke s-a aflat la finalizare.

România a învins cu 2-0 şi a început cu dreptul campania de calificare pentru Mondialul din 2014 în care se află în grupa D, alături de Estonia, Olanda, Turcia, Andorra şi Ungaria.

Câştigătoarea grupei se va califica pentru turneul final de la Brazilia, în timp ce locul doi are asigurat prezenţa la barajul de calificare.

Următorul meci pentru România este cel cu Andorra, marţi, 11 septembrie, pe „Arena Naţională".

Estonia: Pareiko - Jaager, Morozov, Klavan, Teniste - Puri (Kink 76), Dmitrijev, Vunk (Voskoboinikov 61), Vassiljev - Ojamaa (Lindpere 46), Oper

România: Lobonţ - Măţel, Chiricheş, D. Goian (Găman 90+2), Raţ - Grozav, Bourceanu, Lazăr (Pintilii 66), Tănase - Marica (M. Niculae 85), Torje

Goluri: Torje 55, Marica 75
Stadion „A. Le Coq" (Tallinn)
Arbitru: Milorad Mazici (Serbia)

VEZI REZUMATUL MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite