Declaraţii-şoc: Piţurcă spune că am atins perfecţiunea, iar Dragomir ne vede deja la Mondiale! Eşti de acord cu ei?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a câştigat un meci împotriva Estoniei, o trupă care, foarte probabil, nu va intra în calculele calificării. Totuşi, sunt oameni care cred că tricolorii se vor clasa, la final, înaintea unor echipe precum Olanda, Turcia şi Ungaria.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a fost entuziasmat de rezultatul obţinut de România la Tallinn. „Echipa a jucat foarte bine, iar Marica a fost cel mai bun. Sunt convins că România se va califica şi la Cupa Mondială din 2014 şi la Euro 2016", a spus Dumitru Dragomir.

Ce crede Piţurcă?

Selecţionerul Victor Piţurcă s-a arătat şi el încântat de ceea ce a văzut la Tallinn.

„Aş acorda echipei nota 10 plus după partida cu Estonia. Am jucat exact cum mi-am dorit, iar adversarul n-a avut nicio şansă. Defensiva a funcţionat foarte bine, iar circulaţia balonului m-a mulţumit. După această victorie, mă aştept să avem mai mulţi suporteri în tribune, marţi, cu Andorra", a declarat Piţurcă.

Deşi Estonia a arătat ca o trupă limitată, selecţionerul e convins că Vassilijev şi compania formează o echipă redutabilă.

„Estonia e un adversar dificil, chiar dacă în meciul cu noi a avut o singură ocazie. Ei stau foarte bine din punct de vedere fizic, iar jucătorii lor făceau sprinturi de 40 - 50 de metri şi în minutul 80. Vreau să avem şase puncte după întâlnirea cu Andorra pentru a aborda fără presiune partidele cu Olanda şi cu Turcia, care sunt favoritele grupei", a încheiat Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite