Oltchim domină Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României a surclasat formaţia rusă Dinamo Volgograd, scor 30-24. Deşi au avut în faţă cinci campioane mondiale en-titre, vâlcencele s-au impus la pas şi au şanse mari la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

Cu o apărare excelentă, în care au excelat Valeria Beşe şi Steluţa Luca, Oltchim şi-a putut vedea apoi liniştită de combinaţiile spectaculoase pe faza ofensivă şi a dominat partida de la un capăt la altul. Oltchim a urcat pe primul loc în grupă şi visează cu ochii deschişi la semifinalele competiţiei.

Mai citiţi şi:

Filmul meciului: Oltchim a făcut spectacol cu Dinamo Volgograd

Oltchim câştigă la Hypo Viena acasă, cu scorul de 31-26, în grupa a 2-a principală a Ligii Campionilor

Campioana României întâlneşte duminica viitoare, de la ora 19.00, în direct pe Sport.ro, formaţia daneză Viborg, deţinătoare en-titre a trofeului Ligii Campionilor. Clubul Oltchim nu a rămas indiferent la apelul ziarelor „Click!" şi „Adevărul" şi s-a alăturat cu mult entuziasm campaniei „Din inimă pentru copii". Cu acest prilej, elevele lui Radu Voina s-au prezentat la încălzirea premergătoare partidei cu o inimă roşie pe tricouri (foto mic).

Minus două echipe în cupele europene

Ştiinţa Baia Mare a fost eliminată ieri din optimile Cupei EHF după ce a pierdut şi meciul retur cu polonezele de la SPR Lublin, 27-30 pe teren propriu. Aceeaşi soartă a avut-o şi Dunărea Brăila în optimile Cupei Cupelor, surclasată în Germania de Vfl Oldenburg, scor 21-30.

La masculin, Ştiinţa Bacău a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în sferturile Cupei Challenge, după succesul cu 33-20 în faţa ucrainenilor de la Motor Zaporoje.

Clasament

1. Oltchim 4 p (+11)
2. Viborg 4 p (+10)
3. Volgograd 0p (-7)
4. Hypo Viena 0p (-14)

Etapa viitoare: Dinamo Volgograd - Hypo Viena (20 februarie) şi Oltchim - Viborg (21 februarie)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite