VIDEO Rod Stewart vrea copil la 65 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rockerul britanic doreşte să devină tată pentru a opta oară. Rod Stewart împlineşte astăzi 65 de ani. Starul are şapte copii cu cinci femei şi plănuieşte să-şi mărească familia.

Cu puţin timp înainte de a împlini 65 de ani, cunoscutul cântăreţ a dezvăluit presei că el şi soţia sa îşi mai doresc un copil. Acesta a dat marea veste la emisiunea lui Rachel Ray:

„Încercăm să mai avem unul. Soţia mea o să mă omoare pentru că v-am spus, urăşte să fac asta", a mărturisit artistul în timpul show-ului transmis în SUA.

Citiţi şi:

Andrei Partoş: „Aveam microfon portabil, ieşeam pe terasă şi vorbeam cu oamenii"

În plus, el a precizat că fiul său cel mic a moştenit câteva dintre calităţile lui de a cuceri femeile. „Am ieşit cu el afară zilele trecute şi mi-a spus că trebuie să culeagă nişte flori pentru mama sa, pe care o iubeşte", a adăugat Stewart.

Rockerul, cunoscut pentru stilul său de viaţă excentric, are şapte copii, cu cinci femei. Primul a fost cu studenta la arte Susannah Boffey. Sarah Thubron Boffey s-a născut în 1964 şi a fost dată spre adopţie.

Cu prima lui soţie, Alana Hamilton (fosta nevastă a actorului George Hamilton), Rod Stewart are o fată şi un băiat, Kimberly (30 de ani) şi Sean (29 de ani).

Cu modelul Kelly Emberg, cu care rockerul a avut o relaţie de şapte ani, cântăreţul are un băiat, Ruby (22 de ani).

După ce s-au despărţit, Rod Stewart a mers în faţa altarului pentru a doua oară, de această dată cu modelul Rachel Hunter, în 1990. Împreună, cei doi au doi copii, Renee (17 ani) şi Liam (15 ani). Relaţia cu cea de a doua soţie s-a încheiat în 1999, dar au divorţat şapte ani mai târziu.

Cel de-al treilea mariaj al lui Rod Stewart este cel cu modelul Penny Lancaster. Cei doi s-au căsătorit la data de 16 iunie 2007 la bordul iahtului Lady Ann Magee, ancorat în portul italian Portofino. 

Slăbiciune pentru blonde

Într-un interviu acordat „Today Tonight", publicaţie din Australia, în urmă cu doi ani, Rod Stewart mărturisea că încă învaţă să fie tată, pentru că are tendinţa să fie mult prea indulgent cu copiii lui.

„Penny m-a învăţat mai multe despre ceea ce înseamnă să fii tată, în ultimii doi ani, decât am învăţat eu în 27 de ani", povestea artistul.

În acelaşi interviu, cântăreţul îşi recunoaşte slăbiciunea pentru femeile blonde, cu picioare lungi.

„Întotdeauna le-am admirat pe cele cu picioare lungi, arată mai elegant decât cele scunde. Faptul că am avut numai femei blonde... aşa s-a întâmplat. Poate am fost îndrăgostit de Marilyn Monroe în copilărie", spune starul.

Penny, o mamă minunată

Despre actuala sa soţie, modelul Penny Lancaster (37 de ani), acesta spune: „Este cea mai grijulie persoană din câte cunosc. Este o mamă minunată. Când am cunoscut-o, în 1998, era puţin timidă, avea 27 de ani, dar acum văd o femeie matură şi sofisticată".

Rod Stewart susţine că nu s-a considerat niciodată atrăgător, aşa cum este Brad Pitt. În schimb, cântăreţul adaugă faptul că urmează un program riguros pentru a se menţine în formă: nu fumează, face plajă rar şi de 12 ani face exerciţii fizice în fiecare dimineaţă. 

Peste 100 de milioane de discuri vândute

Rod Stewart s-a născut la data de 10 ianuarie 1945 la Highgate, North London. Este unul dintre cei mai buni interpreţi de muzică rock.

El a câştigat „Diamond Award" la World Music Awards, pentru 100 de milioane de discuri vândute în toată lumea şi Premiul Grammy pentru Best Traditional Pop Vocal Album.

El a făcut parte din trupe precum The Hoochie Coochie  Men, Soul Agents, Shotgun Express şi The Jeff Beck Group.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite