Pregătiţi de un atac terorist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

O familie cu opt copii din SUA şi-a „dotat“ casa cu 25 de arme de foc pentru a face faţă „invadatorilor“. Copiii cuplului au vârste între 6 şi 17 ani şi se antrenează zilnic cu armament. Ei consideră că gestul lor ţine de datoria socială.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV/ Poliţia lansează o ipoteză şocantă: Terorişti la CFR!

Pregătiţi oricând să tragă în terorişti! Acesta este sloganul unei familii de americani din statul Michigan, potrivit cotidianului britanic „The Sun".

Morgana, fata cea mai mică dintre cei opt copii ai cuplului, are şase ani, dar se simte la fel de confortabil cu o armă de calibru 22 în braţe cum se simte cu o păpuşă. Sora sa de nouă ani are şi ea propria armă de foc, pe care părinţii i-au cumpărat-o când avea şapte ani.

„Tata spune că trag bine", spune fetiţa cu mândrie. Tatăl, Lee Miracle (42 de ani), a decis împreună cu soţia sa, Katerina (43 de ani), să se pregătească pentru un eventual atac terorist, ca urmare a evenimentelor din 11 septembrie. Bărbatul şi-a instruit odraslele în spirit militar şi le-a învăţat tehnici de supravieţuire, considerând acestea o „datorie socială".

Locul de tragere

Întreaga familie se întâlneşte o dată pe lună cu alţii care le împărtăşesc „valorile".

Şi-au găsit o fermă, ca loc unde îşi expun abilităţile deprinse pentru a înfrunta „pericolele externe".

„Aveţi o situaţie în care în ziua de Crăciun un terorist nigerian încearcă să detoneze o bombă într-un avion la Detroit, la o oră distanţă de casa mea," spune Lee, capul familiei, fost soldat şi în prezent poştaş.

„Bărbatul a declarat că alte 20 de atacuri similare sunt pregătite de Al-Qaeda asupra Americii. Vreau să ştiu că îmi pot proteja familia, iar familia, la rândul ei, poate să aibă singură grijă de ea. Este vorba despre responsabilitate personală, dar şi de cea colectivă", spune Lee.

El susţine că familia sa dă dovadă de patriotism şi este de părere că autorităţile nu pot fi mereu prezente pentru a-i proteja familia şi, prin urmare, a decis să-şi înveţe copiii să se apere singuri, în caz de dezastru.

„Idealuri" în cuplu

Soţia sa, Katerina, consideră că cel mai important este că bărbatul are grijă de copii. „Mergeam la întâlnirile unde îi învaţă tehnici militare pentru a fi alături de Lee. Acum mă bucur de aceste reuniuni pentru că îi văd şi pe copii. Ştiu că Lee poate avea singur grijă de el. Eu sunt îngrijorată pentru copii", mai spune femeia.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite