Topul celor mai râvnite fiice ale miliardarilor ruşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista „Finans“ a publicat lista celor mai dorite fiice ale miliardarilor ruşi. Taţii lor nu sunt de acord cu o astfel de publicitate. Sunt tinere, inteligente şi extraordinar de bogate. Până acum însă, fetele miliardarilor ruşi au trăit în umbră.

Averea adunată a celor şapte dintre moştenitoarele miliardarilor ruşi prezente în listă ar fi de peste 17 miliarde de dolari (12,8 miliarde de euro), precizează „The Sunday Times".

Citiţi şi:

Cine sunt amazoanele lumii moderne

În general, în presa din Rusia, viaţa acestor copii bogaţi şi celebri este considerată un tabu. „Cei mai mulţi (dintre oligarhii ruşi, completează jurnaliştii) ar fi nemulţumiţi să vadă numele fiicelor pe o listă ca asta", a spus un om de afaceri. „Ultimul lucru pe care şi-l doresc este ca lumea să le vadă fetele ca pe nişte bunuri de consum", adaugă sursa citată.

Fetele despre care nu se ştie nimic

Ekaterina Fedun (22 de ani), studentă la jurnalism, este fiica lui Leonid Fedun, cofondator al companiei Lukoil. Averea ei este estimată la aproximativ 2,8 miliarde de dolari (2,1 miliarde de euro). Pe listă se află şi Anna, fiica lui Roman Abramovich, patronul clubului de fotbal Chelsea.

Anna, care va împlini anul viitor 18 ani, trăieşte la Londra împreună cu mama ei, Irina, cea de-a doua soţie a miliardarului. Anna are patru fraţi de sânge şi încă un frate vitreg, născut în acest an de iubita lui Abramovich, Daria Zhukova. Potrivit revistei „Finans", Anna va moşteni în jur de 3,4 miliarde de dolari (2,6 miliarde de euro).

Anastasia Potanina, fiica lui Vladimir Potanin, magnat care şi-a făcut averea prin exploatarea minieră a nichelului, va moşteni 3,8 miliarde de dolari (2,9 miliarde de euro). Revista nu a putut stabili însă care e cea mai bogată moştenitoare deoarece există foarte puţine informaţii despre copii lui Vladimir Lisin, magnat al oţelului şi cel mai bogat om din această ţară, cu o avere de 15 miliarde de dolari (11,3 miliarde de euro), dar şi despre copiiiprimului-ministru Vladimir Putin. Se ştie că acesta are două fete, dar singurele fotografii cu ele sunt de când erau bebeluşi.

Pe listă apare şi Natalia Rybolovleva (20 de ani), fiica unui magnat al produselor chimice. Existenţa ei a devenit publică abia la divorţul părinţilor ei. Aceasta ar putea moşteni 5 miliarde de dolari (3,8 miliarde de euro). Cei mai mulţi dintre magnaţii ruşi îşi trimit copiii să trăiască în străinătate, de teamă să nu fie răpiţi. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite