Mamă iubitoare, fără o mână şi fără picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Melek învaţă alături de soţul ei să aibă grijă de copilul pe care şi l-a dorit dintotdeauna
Melek învaţă alături de soţul ei să aibă grijă de copilul pe care şi l-a dorit dintotdeauna

O tânără turcoaică s-a născut fără trei dintre cele patru membre, dar şi-a realizat visul: a adus pe lume un copil. Turcoaica Melek are 24 de ani. Şi-a dorit dintotdeauna copii, deşi ştia că îi va fi foarte greu. Acum şi-a văzut visul cu ochii.

S-a născut fără picioare şi fără o mână. Când avea 14 ani, câţiva prieteni de familie i l-au prezentat pe Mehmet, un tânăr care abia se mutase din Turcia în Danemarca. În timp, cei doi s-au îndrăgostit, relatează presa britanică. Au devenit un cuplu în adevăratul sens al cuvântului când aveau 18 ani. S-au mutat împreună şi, în urmă cu doi ani, s-au căsătorit. Mariajul a fost oficiat în Turcia, în Danemarca legătura lor nefiind recunoscută.

Citiţi şi:

Necunoscuta din Rucăr

Chiar dacă mulţi ridică din sprâncene când îi văd împreună, Mehmet afirmă că o iubeşte la nebunie pe Melek. „Am avut destul de multe prietene la viaţa mea, dar nu am simţitit niciodată pentru nimeni ceea ce am simţit şi simt pentru Melek", a declarat bărbatul.

O dorinţă devenită realitate

După ce şi-a întâlnit jumătatea, Melek şi-a dorit enorm un copil. La fel şi soţul său. „Am vrut dintotdeauna să avem copii. Când am aflat că sunt gravidă, radiam de fericire. Chiar nu-mi venea să cred. Am făcut testul de sarcină de cinci sau de şase ori. Îmi doream să fiu sigură că nu mă înşel", a povestit Melek.

Numai că starea ei medicală ridica o serie de probleme. Atât membrii familiei lui Melek, cât şi medicii s-au declarat îngrijoraţi de modul în care ar putea răspunde organismul tinerei la o sarcină.

Melek nu s-a dat bătută. A vrut să ducă sarcina la capăt şi chiar mai mult de atât: să nască natural. În cele din urmă, nu a mai depins de ea. Când i s-a rupt apa, pe neaşteptate, Melek a fost supusă unei cezariene. Aşa a venit pe lume Semih, un băieţel sănătos, cu o greutate de 3,8 kilograme.

Acum, Melek, ajutată de Mehmet, învaţă să aibă grijă de copilul pe care şi l-a dorit din toată inima. Cei din familie i-au dat asigurări că vor fi alături de ea. Tânăra are planuri şi pentru perioada următoare: vrea un apartament mai mare, cu o cameră numai pentru copil, dar şi un spaţiu mai generos pentru căţeluşul cuplului. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite