FOTO Între artă şi modă. Cine ar purta aceşti pantofi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pantofii lui Kobi Levi l-ar face invidios şi renumitul designer român, Mihai Albu. Dar creaţiile lui nu sunt destinate tuturor femeilor. Însuşi realizatorul lor susţine că "doar o persoană extrem de individualistă va alege să le poarte pe stradă".

Pantofii concepuţi de tânărului din Tel-Aviv (Israel), care colaborează cu branduri internaţionale din Italia, China şi Brazilia, ajung să fie purtaţi, mai degrabă, în videoclipuri, la şedinţe foto sau să fie expuşi la muzee, decât pe stradă.

Citeşte şi:
O treime dintre femei suferă din cauza tocurilor

Victoria Becham provocată să poarte pantofii lui Mihai Albu

„La Stampa" scrie despre tocurile „zgârie nori" ale lui Mihai Albu

"Am început să creez pantofi «altfel» în liceu când, în timpul unei ore de sculptură, am realizat silueta unui pantof cu toc dintr-o bucată de sârmă", povesteşte Levi pentru SmartWoman. După acest prim pas, restul a venit de la sine, susţine tânărul creator din Tel-Aviv, care a început să conceapă pantofi «adevăraţi» abia în timpul colegiului.

image

Creaţiile lui Kobi Levi se situează undeva la graniţa dintre artă şi modă, în aşa-numitul "haute couture" al pantofilor, care au devenit "purtabili" odată ce a început colaborarea cu marile companii din Israel, Italia, China şi Brazilia.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

FOTO: Kovi Levi Design

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite