22 de lucruri inutile în garderobă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile abia aşteaptă să-şi cumpere un nou articol vestimentar. Dar când dulapul e plin de haine, unele sunt date uitării. Rochii, bluze, pantaloni şi fuste de toate felurile. Doamnele îşi cumpără mereu lucruri noi. Nu e de mirare că nu ajung să le poarte pe toate.

Citiţi şi: FORBES LIFE. Aura Cercel face carieră din design la Hollywood

În medie, fiecare femeie are în dulap 22 de articole vestimentare pe care nu le poartă, arată un studiu recent făcut de o firmă de retail din Marea Britanie. Dar doamnele nu se îndură nici să le arunce. Un astfel de gest le-ar face pe aproape jumătate dintre ele să se simtă vinovate că au cheltuit sume destul de mari în zadar, mai arată cercetarea preluată de cotidianul britanic „The Daily Mail".

45% din femei spun că au ajuns să aibă în garderobă piese vestimentare pe care nu le poartă niciodată pentru că nu s-au gândit dacă arată bine în aceste haine atunci când le-au achiziţionat. Circa o treime dintre aceste cumpărături au fost făcute în perioada de reduceri. Cum se scuză doamnele? „În magazin părea o idee bună", spun cele mai multe.

Totodată, 41% din doamne şi domnişoare şi-au cumpărat diverse articole vestimentare în speranţa că vor slăbi, dar, cum nu au reuşit această performanţă, rochiile, fustele şi pantalonii în cauză au rămas în şifonier.
Studiul a mai arătat că 17% din femeile care şi-au cumpărat haine pe care nu le poartă se amăgesc cu ideea că, la un moment dat, aceste articole vor reveni la modă.

Lucrurile nu stau mai bine nici în ceea ce priveşte pantofii. Fiecare femeie are până la şase perechi de încălţări pe care refuză să le poarte. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite