Adrian Ţuţu este marele câştigător al primului sezon de la "Românii au talent"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Eminem din România", aşa cum a fost numit de juriu, şi-a însuşit şi marele premiu de 120.000 de euro. "Sper ca piesele mele să fie întotdeauna un mesaj bun pentru voi", a spus emoţionat Adrian.

UPDATE Adrian Ţuţu a câştigat primul sezon al emisiunii "Românii au talent". Focşăneanul, orfan de ambii părinţi, a impresionat publicul prin piesele de hip-hop cu mesaje emoţionante: "Acolo sus există cineva care mă va ajuta/ Arată-ne că poţi".

Trista poveste a focşaneanului Adrian Ţuţu, tânărul care cântă cu mândrie că este român

Constanţa i-a purtat noroc lui Adrian „Eminem" Ţuţu: a câştigat „Românii au talent"!

UPDATE În ordine aleatorie fără a se lua în calcul numărul voturilor strânse, primii trei concurenţi au fost nominalizaţi. Aceştia sunt: Valentin Dinu, cu care Andra vrea să facă duet, contratenorul Narcis Ianău şi Adrian Ţuţu, care cântă hip-hop.

UPDATE Tensiune creşte. Concurenţii sunt chemaţi toţi pe scenă pentru a afla marele câştigător al primei ediţii "Românii au talent".

UPDATE Juriul, format din Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu, a devenit nostalgic după ce şi ultimul concurent al finalei şi-a terminat recitalul.

"Sunt mândru că sunt român. O să-mi fie dor de concurenţi pe care sper să-i revăd curând", a spus Mihai Petre.

Bacău: Narcis Iustin Ianău, locul doi la "Românii au talent"

Valentin Dinu, în primii trei la "Românii au talent"

Andi Moisescu şi-a "despicat" fiecare "coleg de suferinţă": "Au fost momente şi momente. Dacă-mi permiteţi să fiu sentimental, am să vă spun ce am pe suflet. O să-mi fie dor de Mihai: cine o să mă mai strârnească pe mine?! De Andra...cu cine o să mai cânt eu?!, De Smiley şi de momentul ăla pur românesc (Smiley a început să danseze Pinguinul), şi de Pavel: de la cine să mai fur meserie în fiecare săptămână?!", a spus prezentatorul TV.

UPDATE S-a dat start VOT! Votaţi-vă favoriţii!

UPDATE Cântăreţul Adrian Ţuţu şi-a spus din nou durerile pe ritmuri de hip-hop.

image

"Ai un mesaj minunat de fiecare dată. Faci ca acest gen de muzică pe care îl cânţi să-i apropii pe oameni şi să nu-i scandalizezi. Pentru mine eşti un Eminem al României", a spus Andra. 

"Credinţa mea sinceră este că tu eşti unul dintre cei cu şanse reale la titlu în seara asta", a spus Mihai Petre.

UPDATE Trupa Ballance a efectuat un exerciţiu cu multe acrobaţii periculoase, care le-a tăiat respiraţia juriului şi spectatorilor.

image

"Dacă aţi face un număr de 10 minute, cred că aş fi în stare să-mi ţin respiraţia 10 minute", le-a spus Andi Moisescu celor doi băieţi la final de exerciţiu.

Mihai Petre i-a declarat, din punctul lui de vedere, câştigătorii serii. "Nu am notele la mine. Aş da 10 şi aş sta în picioare pe masa asta, în faţa voastră. Voi sunteţi sportivi adevăraţi. Voi sunteţi numărul meu favorit de până acum. M-aţi impresionat de-a dreptul", a spus fostul dansator profesionist.

Braşov: Numărul oferit de trupa „Ballance" în Marea Finală „Românii au talent"este favoritul lui Mihai Petre

UPDATE Narcis Ianău, contratenorul de doar 16 ani, care a uimit o ţară întreagă cu vocea sa, a interpretat în finală "Fantoma de la Operă". Publicul s-a ridicat şi l-a apludat în picioare încă de la primele sunete cântate.

image

"La 16 ani te comporţi ca un profesionist. Trebuie să recunosc că eşti un fenomen şi se va vorbi mult despre tine de-acum înainte", a spus Andra.

Nici Mihai Petre nu şi-a putut ascunde admiraţia în faţa copilului-minune. "Mă uimeşti de fiecare dată şi mă surpinzi. La preselecţie m-ai şocat. Acum mă surprinzi. Eşti ca un diamant care continui să te şlefuieşti de la săptămână la săptămână".

Andi Moisescu şi-a adus aminte că fostul coleg de cameră al lui Narcis i-a povestit un lucru foarte haios "Am auzit că ai crăpat un pahar când ai luat o notă înaltă!".

UPDATE Cosmin Agache, copilul cu beatbox-ul a venit în finală, pe scenă, cu trupa DFC, cei care au ajuns până în semifinale, cu dansurile robot. Aceştia au executat mişcările caracteristice pe Beat-urile lui Cosmin.

image

"Eşti unul din concurenţii mei favoriţi, ai făcut o alegere înţeleaptă. E excelent pentru tine. Sunai ca o maşină. Atât de bine faci ceea ce faci. Am avut impresia că ascult o melodie de la CD", i-a spus Mihai Petre.

"Eşi inepuizabil. mereu găseşti sunete noi. Cu tine nu aş mai avea nevoie de band în concertele mele. Foarte, foarte talentat", a completat Andra.

"Aş vrea să-ţi mulţumesc că prezenţa ta şi a celor de la DFC pe scenă am luat-o ca un cadou. Mulţumesc Din partea mea tu eşti THE MAN!", a adăugat Andi.

UPDATE Barmanul Valentin Luca a oferit din nou spectacol, la lumina felinarelor, cu sticlele cuprinse de flăcări în timpul preparării unei licori.

image

"Eşti ca un serial bun pentru mine. M-ai uimit. Eşti super bun şi e foarte bine ceea ce faci şi ne aduci mereu ceva nou", a spus Mihai Petre.

"Eşti foarte talentat, spectacular şi carismatic", l-a felicitat şi Andra.

Braşoveanul Valentin Luca, un adevărat showman în Marea Finală „Românii au talent"

UPDATE Cristina şi Alina, două voci care s-au impus împreună au păşit pe scenă în rochii lungi, negre, de seară, fiind acompaniate de un cor de copii.

image

Prestaţia lor din seara asta l-a făcut pe Mihai Petre să le felicite din nou. "Sunteţi foarte bine. Sunteţi super talentate. Nu trebuie să vă mai intereseze ce spun alţii. Publicul vă iubeşte".

 "De acum se ştie că Mariah Carey trăieşte în România", a spus Andra, iar Andi Moisescu crede că fetele pot scoate mulţi bani cântând în duet. "Voi puteţi câştiga mult peste 120.000 de euro, cât este premiul concursului"

UPDATE Medea Mădălina Felea, gimnasta de la bară s-a îmbrăcat în acestă seară în roşu şi a interpretat un tango.

image

 "Nu ai evoluat deloc de dată trecută. Mă aşteptam la ceva mai mult. Oricum, cred că meriţi aplauze. Bravo!", a spus Mihai Petre, care a fost contrazis de colegul său Andi Moisescu. "Nu pune la suflet ce a spus Mihai. A fost foarte bine".

image

De aceeaşi părere a fost şi Andra. "Ai fost superbă, felicitări! Ai un suflet minunat şi te-ai descurcat foarte bine".

UPDATE Ştefan Florescu nu l-a impresionat pe Mihai Petre, dar i-a uimit pe ceilalţi doi membri ai juriului cu prestaţia sa şi cu talentul extraordinar de a jongla cu mingea de fotbal. 

image

Puştiul care a reuşit să «facă minuni» doar cu o minge a reuşit să încâte publicul şi în finala concursului. El şi-a condimentat numărul cu mingi înflăcărate şi femei frumoase.

image

Andra - «Mie mi-a plăcut foarte mult»

Andi - «Vreau să te asigur că nu trebuia să ne mai demonstrezi nimic în legătură cu talentul tău. Ai un talent desăvârşit. Eşti un băiat foarte talentat, iar talentul tău este câştigător. Plus de asta, eşti un om minunat»

UPDATE Viorica şi Emil Luca au intrat în scenă să arate că dansează "ameţitor".

La sfârşit de spectacol, soţii Luca au reuşit performanţa de 600 de piruete. Deşi nu au avut un show spectaculos, ei au dat dovadă de multă muncă şi perseverenţă.

image

După ce s-au oprit din învârtit, a venit rândul juriului să-şi dea cu părerea.

Mihai Petre: «Mă aşteptam să se schimbe ceva. Din punctul meu de vedere nu a fost nimic nou. A fost ok, dar pentru mine e prea mult»

Andra: «Eu abia aşteptam să vă revăd. Ne binedispuneţi de fiecare dată. A fost o reală plăcere să vă revăd»

UPDATE Publicul este în extaz. Prestaţia lui Valentin Dinu este foarte apreciată.

image

Tânărul care nu demult îşi câştiga existenţa din spălatul maşinilor, a dat dovadă de mare clasă în finala «Românii au talent». Melodia pe care a ales s-o interpreteze a uimit publicul şi i-a făcut Andrei «pielea de găină».

image

Andra i-a propus să facă un duet cu ea, pentru "i-a plăcut foarte mult" cum a cântat.

Vreau să-ţi spun că deja ai fani la mine pe Facebook. Şi eu sunt fana ta declarată şi indiferent ce va vota lumea, mi-ar face plăcere să facem un duet. Ne-ai răcorit cu melodia ta, a declarat Andra.

Mă uit la tine ca la un star confirmat de mulţi ani. Tu practic, poţi să alegi orice piesă. Îţi prevăd un viitor cu mult mai mare decât îţi poţi închipui tu, i-a spus Andi Moisescu concurentului.

Pe mine m-ai uluit. Ai arătat ca un adevărat star, a fost recţia lui Mihai Petre.

Ploieşteanul Valentin Dinu şi-a încheiat prestaţia de la "Românii au Talent" şi aşteaptă voturile telespectatorilor UPDATE

UPDATE Grupul de arte marţiale Akikai a intra în scenă. Performanţa lor este plină de dinamism.

image

Despre prestaţia karatiştilor juriul a avut de spus.

Indiferent de ce se va întâmpa, ar trebui să le mulţumim pentru că au reuşit să ducă mai departe decât credem disciplina şi frumuseţea acestui sport, arta marţială, a apreciat Andi Moisescu.

image

Mihai Petre: Observ o evoluţie la voi faţă de data trecută. A fost un spectacol adevărat şi vă felicit pentru asta.

image

Andra: Ştiam că faceţi spectacol. A fost foarte, foarte frumos.

UPDATE Prima concurentă care intră în scenă este Rebeca Neacşu. Juriul a fost, ca de obicei, foarte plăcut impresionat de micuţa cântăreaţă de muzică de operă.

image

Emoţiile nu şi-au spus cuvântul, ba din contră - au ajutat-o să dea ce-i mai bun din ea şi să aibă o prestaţie desăvârşită, spre deliciul publicului. La doar şapte ani, fetiţa a reuşit să lase o ţară întreagă fără cuvinte, prin vocea ei îngerească.

Braşoveanca Rebeca Neacşu, prima concurentă din Marea Finală „Românii au talent"

Mihai Petre i-a spus: «Ai facut o alegere grea astă seară şi am avut emoţii pentru tine. Oricum, eşti o minune şi sunt sigur că vei avea un viitor strălucit»

UPDATE A început finala concursului "Românii au talent".

Diseară vom şti care dintre finalişti va câştiga marele premiu de 120.000 de euro. Concurenţii vor încerca să impresioneze publicul şi juriul cu numere de dans, muzică, acrobaţie şi gimnastică şi să obţină voturile necesare pentru a câştiga marele premiu.

Iustin Ianău (contratenor), trupa Ballance (acrobaţi), Cristina şi Alina (cântăreţe), grupul Akikai (arte marţiale), Adrian Ţuţu (cântăreţ), Cosmin Agache (beatbox), Rebeca Neacşu (cântăreaţă operă), Ştefan Florescu (football freestyle), Viorica şi Emil Luca (dansatori), Valentin Dinu (cântăreţ), Valentin Luca (maestru flair) şi Medea Mădălina Felea (gimnastică la bară) au pregătit numere care mai de care mai spectaculoase şi spun că-şi vor pune în valoare toată imaginaţia şi talentul cu care sunt înzestraţi.

„La finală mă aştept la un spectacol şi mai mare. Poate părea greu de crezut că acest lucru este posibil după tot ce am văzut în semifinale, dar sunt convins că vom avea mari surprize din partea tuturor concurenţilor. Aşa cum am mai spus, mă impresionează foarte tare talentul în stare pură, dar de această dată decizia este 100% a publicului. Spectatorii îl vor alege pe marele câştigător", a declarat Mihai Petre pentru „Adevărul".

Andra are şi ea aşteptări mari pentru ultima fază a competiţiei. „Luni îi vom vedea pe cei mai buni dintre cei mai buni. Pe lângă faptul că sunt nişte oameni foarte talentaţi, toţi au făcut dovada că sunt şi foarte creativi. Din acest motiv mă aştept la nişte numere originale, la mult talent şi la un superspectacol", a spus cântăreaţa.

„Am o singură aşteptare: să câştige cel mai talentat", a spus şi Andi Moisescu.

Premiul de 120.000 de euro va merge la cel care va strânge cele mai multe voturi din partea publicului. Voturile se vor face prin sms. Pro TV a dat start votului cu două săptămâni înainte de marea finală, dar se va putea vota şi luni seara, chiar în timpul concursului.

Finala se anunţă a fi una spectaculoasă cu multe efecte speciale şi cu spectacol de lumini, toate acestea în studiourile Pro din Buftea.

Un sfert din finalişti sunt braşoveni!  CLICK AICI CUM POŢI SĂ ÎŢI VOTEZI VEDETA  PREFERATĂ

Tu cine crezi că va fi marele câştigător?

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite