VIDEO Victor Socaciu dedică noul său album îngerului Bogi şi medicilor de la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Socaciu
Victor Socaciu

Părinţii Barna şi Ágnes Fekete şi Bogi, aşa cum era alintată fetiţa de la care Victor Socaciu a primit rinichii, sunt destinatarii mesajului de suflet pe care artistul îl trimite, aşa cum numai un artist o poate face prin arta sa. Cel de-al 16-lea album de autor a lui Victor Socaciu le este dedicat atât lor, cât şi echipei de medici de la Cluj, echipă coordonată de profesorul-doctor Mihai Lucan, pentru "minunatul gest de solidarita

"Fetiţa noastră va cânta acum prin vocea lui", a spus mama îngerului Bogi, iar Victor Socaciu poartă cu sine aripa cântecului.

Mai citeşte şi:

Ce se întâmplă cu banii artiştilor

Lansarea albumului "Iedera" va avea loc luni, 15 februarie, la ora 10.30, la Sala Radio din Capitală. CD-ul cuprinde 12 piese. Dacă timpul nu vă permite să ajungeţi la lansare, Victor Socaciu şi invitaţii săi ne propun două concerte, ca alternativă.

Miercuri, 17 februarie, la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti vor fi prezenţi la întâlnirea cu publicul: Victor Socaciu, Maria Ploae, Mircea Vintilă şi George Nicolescu.

Joi, 18 februarie, de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor vor fi alături de Victor Socaciu şi Mircea Vintilă, Maria Ploae şi George Nicolescu. Intrare este liberă.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite