Van Damme crede că românii n-au noroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul belgian spune că românii sunt „drăguţi, muncitori, dar nu au norocul altor naţii“. El filmează în prezent în afara Bucureştiului, pentru un nou film de acţiune. Jean-Claude Van Damme (50 de ani) este noua Pamela Anderson în România: vedeta despre care vorbeşte toată lumea.

La fel ca iepuraşul Playboy care ne-a vizitat ţara în urmă cu două săptămâni, Jean-Claude Van Damme a acordat un interviu în care şi-a povestit impresiile despre români şi despre ţara pe care o vizitează. Interviul a fost realizat în rulota de lux a lui Van Damme şi a fost difuzat în emisiunea „Happy Hour" de la Pro TV.

„Românii sunt foarte simpatici, drăguţi. Sunt foarte muncitori, deşi nu au norocul altor naţii", a declarat el. Întrebat dacă este un „dur", aşa cum pare în filmele în care joacă, Van Damme a răspuns: „Nu sunt un tip dur. Voi fi dur dacă cineva îmi va răni prietenii, familia sau animalele".

CITIŢI ŞI: EXCLUSIV Jean Claude Van Damme a cumpărat primul tablou energizat de bioterapeutul timişorean Tiberiu Molnar

Un bărbat sensibil

El a adăugat că este chiar timid, de multe ori greu de înţeles şi sensibil. Şi parcă pentru a demonstra această afirmaţie, Van Damme a prezentat-o pe Lucy, o căţeluşă găsită pe stradă, pe care o va adopta şi pe care o ţine momentan în rulota sa. „Era foarte bolnăvioară. Nu ştiu dacă pe alţii îi impresionează căţeii, dar mie îmi pasă mult de ei. Iubesc oamenii, dar animalele mă impresionează şi mai mult. Sunt atât de inocente şi de neajutorate!", a spus Van Damme.

Actorul poreclit „The Muscles from Brussels" (Muşchii din Bruxelles - n.r.) are acasă 15 câini, toţi salvaţi de pe stradă. „Pe Lucy o s-o învăţăm să vorbească «limba internaţională». Dar câinii vorbesc mai mult cu ochii", a precizat Van Damme. Actorul are de gând s-o ducă pe Lucy la Hong Kong, unde-şi are reşedinţa principală, dar şi într-o vizită în ţara sa natală, Belgia.

Van Damme se află pentru a doua oară la Bucureşti. De această dată, el filmează pentru pelicula „Weapon" („Armă"), unde-l interpretează pe eroul principal, Brazil, şi joacă alături de doi dintre cei trei copii ai săi, Bianca şi Kristopher van Varenberg. Din distribuţie fac parte şi români precum Valentin Teodosiu, Florin Busuioc şi Loredana.

Deşi nu are probleme cu obţinerea rolurilor, fiind încă un „nume de casă", Van Damme susţine că s-a săturat de celebritate. Poate de aceea a refuzat un rol în pelicula regizată de Sylvester Stallone, „Eroi de sacrificiu", unde s-a adunat „crema" actorilor de acţiune.

"Iubesc oamenii, dar animalele mă impresionează şi mai mult. Sunt atât de inocente şi de neajutorate!"
Jean-Claude Van Damme actor

"Nu sunt un tip dur. Voi fi dur dacă cineva îmi va răni prietenii, familia sau animalele."
Jean-Claude Van Damme actor

Succes în propriul rol

Van Damme a devenit celebru datorită rolurilor din „Sport sângeros“ şi „Kickboxer“. Printre cele mai cunoscute filme ale sale se numără „Soldatul universal“, „Legionarul“ şi „Cyborg“. Acestea l-au făcut popular în rândul publicului, însă nu şi în rândul criticilor de specialitate. În 2008, la 48 de ani, Van Damme a apărut în „JCVD“, un film cu o puternică rezonanţă autobiografică, în care personajul lui îi poartă numele. În această peliculă, prezentată şi la Cannes, Steven Seagal îi fură un rol personajului Jean-Claude Van Damme, care este într-o dispută de custodie cu fosta soţie. Personajul decide să se mute din nou la Bruxelles, unde jaful unui magazin în care-şi cumpăra de mâncare îl face să se simtă lipsit de putere.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite