EXCLUSIV Jean Claude Van Damme a cumpărat primul tablou energizat de bioterapeutul timişorean Tiberiu Molnar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Picturile realizate de Costin Craioveanu şi energizate de timişoreanul Tiberiu Molnar au fost expuse la un hotel din Bucureşti. A apărut deja şi primul cumpărător, nimeni altul decât marele actor Jean Claude Van Damme, aflat în România pentru filmări.

Bioenergetician timişorean Tiberiu Molnar şi cunoscutul pictor Costin Craioveanu pare să fi dat lovitura cu tablourile energizate. Proiectul artistului bucureştean cuprinde 1001 de picturi, care au cristale sau pietre semipreţioase energizate de Tiberiu Molnar. Chiar dacă vernisajul expoziţiei va avea loc marţea viitoare, a apărut deja primul cumpărător. Acesta a fost cunoscutul actor Jean Claude Van Damme, care se află timp de două săptămâni în România, pentru fimări.

„Din colaborarea noastră rezultă un mix electrizant între artă, bioenergie şi ştiinţă. Omul generează impulsuri bioenegretice cu diferite frecvenţe, care influenţează viaţa. La fel şi obiectele au proprietăţi energetice. Cei care cumpără picturile nu se vor mândri că au o lucrare de la Costin Craioveanu. Poziţionate într-un spaţiu deschis, la birou sau acasă, acestea pot îmbunătăţii starea de spirit şi poate induce o sănătate bună. Aceste picturi dau energie şi poftă de viaţă”, a spus Tiberiu Molnar.



Vezi galerie foto cu tablourile energizate

image

"Şi tablurile trebuie să se simtă bine"

Pictorul Costin Craioveanu l-a întâlnit pe Tiberiu Molnar în urmă cu o lună şi jumătate, iar atunci au pus la cale colaborarea. „M-am simţit cam rău şi m-am dus la el la cabint. După aceea nu am mai avut probleme. I-am dat un mesaj şi i-am spus că dacă eu m-am simţit excelent, trebuie să se simtă la fel şi tablourile”, a declarat Craioveanu. Energizarea unui tablou durează între cinci minute şi câteva ore. „Depinde câte pietre are. Orice obiect are vibraţie, dar cristalele au proprietăţi care dureză mai mult”, a adăugat Molnar.

Pictorul şi bioenergeticianul

Costin Craioveanu este unul din cei mai căutaţi pictori bucureşteni. Acesta a vândut peste 3.000 de lucrări în întreaga lume. Craioveanu face parte dintr-o familie de artişti: tatăl său Nicolae fiind sculptor, unchii Vasile, pictor şi Emil, ceramist, fratele Leon lucrează în fier, iar sora lui, Paula, studiază arhitectura în America.



Tiberiu Molnar este unul din cei mai căutaţi bioenergeticieni din România. Încă de la vârsta de 17 ani a primit titlul internaţional de maestru Extra Sensory Perception. A vindecat mii de persoane de probleme digestive, la epilepsie, probleme hormonale, diabet, stres, tumori sau cancer.

Mai citiţi:

Un timişorean vindecă oameni printr-o simplă atingere cu palma GALERIE FOTO-VIDEO

Bioterapeutul Tiberiu Molnar: „Mădălina Manole nu cred că putea fi salvată”

Motanul Oanei Zăvoranu a fost vindecat de un bioenergetician timişorean

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite