Un an de la moartea Mădălinei Manole: părinţii artistei şi Petru Mircea au făcut parastase diferite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu un an, la 14 iulie 2010, ziua în care Mădălina Manole ar fi împlinit 43 de ani, românii primeau o veste tragică: „fata cu părul de foc“ s-a sinucis în propria casă, înghţind o cantitate mare de Furadan. Artista a fost găsită în faţa uşii de la baie de către soţul ei, Petru Mircea, care a anunţat autorităţile.

Deşi le spunea tuturor că se simte împlinită şi nu părea deloc abătută, se pare că Mădălina Manole era apăsată de foarte multe griji. Ea a lăsat şi un bilet de adio, în care a precizat că nu se mai simte „frumoasă“, cu toate că toată lumea o admira foarte mult.

Anchetatorii care s-au ocupat de cazul artistei au ajuns, după trei luni de teste şi analize, la concluzia că Mădălina s-a sinucis, însă în urmă cu aproape o lună Tribunalul Bucureşti a decis redeschiderea dosarului, deoarece părinţii interpretei au contestat decizia iniţială a procurorilor.

Imediat după moartea „fetei cu părul de foc“, între părinţii ei şi Petru Mircea a izbucnit un conflict, deoarece soţii Manole îl acuză pe ginerele lor că nu a fost străin de moartea artistei, ba mai mult, din cauza lui ar fi recurs la acest gest. Nici acum, la un an de la moartea interpretei, Petru Mircea nu s-a împăcat cu socrii săi, el alegând să facă slujba de pomenire la mormântul Mădălinei la câteva zile diferenţă după ce şi părinţii artistei făcuseră acelaşi lucru.

Click pe imagini pentru o galerie foto inedită din tinerețea Mădălinei Manole

image
image
image
Doi preoţi au oficiat slujba de pomenire

Soţii Manole i-au făcut Mădălinei parastasul de un an, cu cinci zile înainte de împlinirea datei la care artista şi-a pus capăt zilelor, iar apropiaţi ai familiei cântăreţei spun că Petru Mircea nu a participat la slujbă de teama unui scandal. El i-a ţinut parastasul fostei soţii la 13 iulie, fiind însoţit de câteva rude apropiate, dar şi de trei bodyguarzi.

Se pare că nici cel care i-a vândut Furadan Mădălinei Manole nu a scăpat de blestemele familiei artistei, el trăind acum de pe o zi pe alta. În plus, acesta este certetat penal pentru trafic de stupefiante şi a divorţat de nevastă.

Un an de la moartea Mădălinei Manole. Ascultă aici cele mai frumoase melodii ale artistei

Un an de la moartea „Fetei cu părul de foc“: dosarul s-a redeschis la sfârşitul lui iunie după ce, anterior, procurorii au dat verdictul sinucidere

VIDEO Vânzările discurilor Mădălinei Manole au explodat după moartea ei FOTOGALERIE

VIDEO/FOTOGALERIE Fanul numărul 1 al Mădălinei: "În casa aia, în seara aia, s-a întâmplat ceva"

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite