VIDEO/FOTOGALERIE Fanul numărul 1 al Mădălinei: "În casa aia, în seara aia, s-a întâmplat ceva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Misterul morţii Mădălinei Manole, care s-a sinucis la 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, nu a fost încă elucidat. Recent, anchetatorii au decis redeschiderea dosarului cu privire la moartea artistei.

Pentru mulţi români, timpul a făcut o buclă la 14 iulie 2010. Cei care au păstrat amintirea artistei au fost fanii. Daniel Gheorghe, în vârstă de 34 de ani, este de 22 de ani unul dintre cei mai entuziaşti admiratori ai Mădălinei Manole. „Când mergeam la câte o filmare le spunea celor de acolo «Uită-te la el! Asta e copilul meu»", îşi aminteşte tânărul care a crescut prin culiselele spectacolelor Mădălinei, de la 12 ani.

image
image
image

FOTO: Arhiva Personală Daniel Gheorghe

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE!

În tot acest timp a reuşit să adune aproape 15.000 de fotografii cu ea şi 200 de casete video. Nu a ratat niciun concert, chiar şi cele din ţară şi a fost mereu alături de ea. „Îmi amintesc toţi anii aştia şi parcă o simt printre noi", mărturiseşte Daniel Gheorghe. În fiecare weekend el merge la mormântul de la Ploieşti, pentru a-i duce un buchet de flori. „Îmi dau şi banii de pâine şi mă duc la Ploieşti", spune trist tânărul.



FOTO: Arhiva Personală Daniel Gheorghe

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO CU ARTISTA!

Un an de la moartea „Fetei cu părul de foc“: dosarul s-a redeschis la sfârşitul lui iunie după ce, anterior, procurorii au dat verdictul sinucidere

VIDEO Vânzările discurilor Mădălinei Manole au explodat după moartea ei FOTOGALERIE

Click pe imagini pentru o galerie foto inedită din tinerețea Mădălinei Manole

image
image
image

Martor-cheie

Daniel aşteaptă acum să stea în faţa judecătorilor pentru a povesti ce ştie despre Mădălina Manole, el fiind unul dintre cele zece motive pentru care judecătorii au decis să redeschidă dosarul morţii artistei. „După nuntă am văzut o schimbare radicală la ea. Era mai stresată, mai supărată. I-am zis: «Manole, nu se mai poate, schimbă ceva!»", îşi mai aminteşte bărbatul, care bănuia că la vremea respectivă putea fi vorba chiar despre un divorţ al cuplului Petru Mircea şi Mădălina Manole. „Este limpede că în casa aia, în seara aia, s-a întâmplat ceva. Sunt pete de sânge menţionate în raportul criminalistic, avea cheile în mână pregătită să plece", spune Daniel.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite