Jonglerii, striptease şi dans la bară la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dresurile de animale au fost pe gustul publicului
Dresurile de animale au fost pe gustul publicului

Ultimele show-uri „Românii au talent“ au adus peste 80 de participanţi la Opera din Bucureşti. Jonglerii, striptease, dans la bară şi numerele de dresură sunt câteva coordonate ale ultimelor două show-uri „Românii au talent“.

Peste 80 de participanţi au urcat miercuri şi joi, 22 şi 23 decembrie, pe scena Operei Naţionale din Bucureşti, unde s-au desfăşurat competiţiile ce vor fi difuzate de Pro TV la începutul anului viitor. Concurenţii s-au întrecut în a-şi demonstra talentul în faţa juriului format din Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, însă nu au uitat nici de premiul cel mare: 120.000 de euro.

Citiţi şi:

FOTO Toni Grecu: „Neplăcerile lipsesc doar în Paradis“

„Sperăm să descoperim talente reale. Este un premiu mare în joc şi sperăm că omul care va câştiga acest concurs va deveni un star", a declarat Mihai Petre înainte de show-uri, potrivit Mediafax.

Concurenţi entuziaști

Suprizele nu au lipsit, iar printre momentele „gustate" de public şi de juriu s-au numărat cele susţinute de un interpret la teramin (un intrument muzical care produce sunete în urma vibraţiilor câmpurilor magnetice), o gimnastă care a executat un număr spectaculos de dans la bară sau un avocat care a cântat operă... chiar la Operă. De asemenea, o trupă de street dance a fost aplaudată la scenă deschisă şi a primit felicitările lui Mihai Petre, care a precizat că dansatorii ar putea chiar să câştige competiţia.

Spectacolele din Capitală au încheiat seria show‑urilor „Românii au talent", desfăşurate în alte patru oraşe: Timişoara, Cluj, Piatra Neamţ şi Constanţa. Vârsta şi profesia nu au contat deloc în selectarea participanţilor, astfel că în competiţie s-au înscris de la copii de 3 ani, până la bunici de 84, de la avocaţi şi jurnalişti, la şomeri, pensionari şi asistente sociale.Competiţiile filmate vor fi difuzate la Pro TV la începutul anului viitor.

s
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite