Revista OK a organizat o petrecere pentru Oana Peveluc, cea care o va înlocui pe Cătălina Filip la Miss Universe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar patru zile după încoronare, Cătălina Filip a renunţat la titlu în favoarea dansului sportiv şi a fost înlocuită de ocupanta locului 1. Cătălina Filip, câştigătoarea Miss Universe România 2010, a luat hotărârea de a renunţa la coroană deoarece nu ar fi putut respecta clauzele contractuale.

UPDATE Revista OK a organizat aseară o petrecere pentru Oana Peveluc, cea care va reprezenta România la concursul Miss Universe. La petrecerea organizată aseară, în Clubul Fratelli din Capitală, au participat nume sonore din showbizul românesc. Citeşte în click.ro cine s-a înghesuit să o vadă în carne şi oase pe „Miss Universe România 2010”.

Câştigătoarea a anunţat ieri într-o conferinţă de presă că a ales să se retragă. Motivul invocat de acesta este că prevederile din contractul pe care urma să-l semneze cu Organizaţia Miss Universe România şi cu Organizaţia Miss Universe de la New York prevăd o serie de activităţi ce necesită multe ore de pregătire, prezenţa la evenimente publice şi participarea la cantonamentul de pregătire din Statele Unite. Cătălina Filip a preferat să pună pe primul loc dansul sportiv, pe care îl practică de 11 ani.

„Antrenamentele pentru competiţiile internaţionale de gen nu pot fi întrerupte şi nici programul de studiu nu poate fi scurtat, pentru că altfel risc să nu mă pot prezenta la înălţime în toate competiţiile de dans la care îmi doresc să particip", a declarat Alexandra Cătălina Filip. „Nu am niciun regret. Sunt fericită pentru Oana. Am ajuns în această situaţie pentru că nu cunoşteam clauzele contractuale", a completat aceasta.

Noua Miss Universe România 2010, cea care va reprezenta ţara noastră la finala internaţională, este Oana Paveluc (18 ani) din Braşov, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Remus Răduleţ". Oana a fost şocată la auzul veştii. „Sunt foarte fericită, dar nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. Sper din suflet să iasă bine la Las Vegas. Şi să fiu persoana potrivită pentru aşa ceva", a declarat ea pentru „Adevărul".

Citiţi şi:

Noua Miss Universe România: „Lupt pentru fratele meu autist“

România, posibilă gazdă Miss Universe

Oana Paveluc a ajuns să participe la această competiţie la recomandarea mamei sale, care auzise anunţul la radio. Paveluc s-a prezentat într-o duminică la preselecţiile care au avut loc în Braşov şi a fost aleasă pentru a veni la Bucureşti. Oana Paveluc este voluntar al Asociaţiei AS şi este implicată în proiectul „Un alt mod de a fi" care are ca scop sprijinirea copiilor ce suferă de autism.

Ce spune contractul

Contractul pe care îl încheie câştigătoarea Miss România Universe este stufos. Dar este acelaşi contract pe care îl semnează şi câştigătoarele din alte ţări. Asta înseamnă că printre activităţile pe trebuie să le presteze se numără prezentări de modă, şedinţe foto, filmări şi apariţii TV, filme comericale şi publicitare. În plus, nicio apariţie publică nu va avea loc fără acordul firmei organizatoare a competiţiei, iar câştigătoarea se angajează să nu mai participe la alt concurs în perioada pentru care a fost încheiat contractul. În contract se mai precizează că Miss Universe România va călători şi va da interviuri aşa cum sunt programate de compania organizatoare „chiar dacă sunt în weekend sau în vacanţe".

Contactat de „Adevărul", Mike Costache, preşedintele Miss Universe România, a declarat: „Este foarte onorabil ceea ce a făcut Cătălina. În alte ţări se petrec lucruri mult mai triste. Să nu uităm scandalul izbucnit în Rusia, anul trecut, când Miss Rusia a fost descalificată din cauza unor fotografii buclucaşe".

Mike Costache a mai precizat că acest concurs nu este o glumă şi sfătuieşte toate viitoarele concurente să se documenteze înainte de a participa la o asemenea competiţie. El a mai precizat că Alexandra Cătălina Filip va rămâne alături de echipa Miss Universe România din postura de instructor de dans pentru viitoarele concurente ale competiţiei. În acest an, cea de-a 59-a ediţie a concursului de frumuseţe Miss Universe va avea loc la Las Vegas, la data de 23 august.

Ce înseamnă Miss Universe România

Câştigătoarele competiţiei nu au o meserie uşoară. Bianca Elena Constantin, Miss Universe România 2009, a spus că în ultimul an a fost mai tot timpul pe drumuri. „În Statele Unite am fost de vreo şapte ori. Am mai fost în Germania împreună cu Ministerul Turismului, la cel mai mare târg de turism, care a avut loc la Berlin", povesteşte Bianca Elena Constantin.

Ea a adăugat că oamenii prezenţi la târg i-au cerut autografe şi să se fotografieze cu ei. Fosta Miss Universe România a spus că îşi va continua cariera în modelling şi că are deja câteva oferte în afara ţării.

Ce spune organizatorul

Mike Costache, preşedintele Miss Universe România, are un singur sfat pentru viitoarele participante la faimoasa competiţie: „Documentaţi-vă, fetelor! Pe site sunt toate detaliile despre ce înseamnă să fii Miss Universe România".

El a mai precizat că acest concurs nu este o glumă. „Este un program infernal. Mergi în toată lumea, participi la multe evenimente", a mai spus el. Mike Costache a spus că este onorabilă decizia Alexandrei Cătălina Filip de a renunţa la titlu pentru că a făcut-o pentru o cauză bună, cariera.

Oana Paveluc, la concursul „Click!"

image

Noua Miss Universe România, Oana Paveluc, a fost mândra reprezentantă a Ardealului la concursul „Click! Model" 2010, în săptămâna 15-21 februarie. Oana a primit 94 de voturi de la cititorii ediţiei online a „Click!". Ea se descria spunând că este elevă. „Sunt leu, sexy şi amuzantă", se autocaracteriza ea. Braşoveanca menţiona şi că şi-ar dori să devină manechin.

Oana Paveluc are dimensiunile aproape perfecte: 84-64-92. Are părul şaten închis, îi place muzica house şi adoră să se distreze alături de prietenii ei. Bărbatul care i se pare cel mai apropiat de idealul masculin este actorul Orlando Bloom, din seria de filme „Piraţii din Caraibe". Îi va prinde bine să fie în centrul atenţiei ca reprezentantă a României, pentru că-i place să fie privită, mai ales la petreceri. (Ruxandra Grecu)

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite