Piesa Azerbaidjanului, reprezentată de români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Melodia „Running Scared", care a câştigat concursul Eurovision 2011, interpretată de duo-ul Ell şi Nikki (Eldar şi Nigar),  din Azerb­aidjan, este reprezentată la nivel internaţional de casa românească de discuri Roton. În portofoliul acesteia se află mai mulţi artişti cunoscuţi printre care Akcent, Fly Project, Inna, Play&Win şi Radio Killer.

„Am crezut în melodie"

Contractul a fost semnat de reprezentanţii casei de discuri în urmă cu două luni, iar între timp melodia a fost promovată la nivel internaţional, pentru a putea fi cunoscută în toate ţările participante în concurs. „Am crezut în melodie încă de la prima audiţie şi acesta este motivul pentru care am decis să o reprezentăm la nivel internaţional, fiind siguri că va deveni hit", a declarat Dan Muraru, director al casei de discuri Roton.

Citiţi şi:

Victorie cu miros de petrol la Eurovision

Trupa Hotel FM, reprezentanta României la Eurovision: „Avem multe semne de întrebare“


Nigar Jamal (30 de ani) a început să cânte la 5 ani într-un cor de copii, apoi a urmat şcoala de muzică. Deşi în 1996 a devenit cunoscută în urma unui concurs din Azerbaidjan, Niki a ales să studieze economia. Eldar Gasimov (21 de ani) a participat din copilărie la concursuri naţionale şi internaţionale de muzică. Cei doi s-au cunoscut anul acesta la concursul care urma să desemneze reprezentantul azerilor la Eurovision 2011. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite