Peliculă produsă de Brad Pitt, filmată în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lungmetrajul „Vlad“, inspirat din viaţa tânărului prinţ valah Vlad Ţepeş, va fi produs de Brad Pitt şi va fi filmat parţial în România, la Curtea de Argeş, a declarat pentru Mediafax, ­Prinţesa Lia.

„Potrivit informaţiilor pe care le deţin în acest moment, există o probabilitate foarte mare ca Brad Pitt să fie implicat într-un proiect în România. Este vorba despre un lungmetraj al cărui subiect va fi viaţa voievodului Vlad Ţepeş. Este aproape o certitudine faptul că scenele exterioare vor fi filmate în zona Curtea de Argeş, iar costumele vor fi realizate, se pare, tot în România", a spus Prinţesa Lia.

Mai citeşte şi:

Angelina Jolie se gândeşte să renunţe la actorie

Producătorii americani ai filmului „Vlad" ar putea introduce în distribuţie şi actori români, iar filmările ar putea începe în toamnă. Scenariul este semnat de Scott Kosar, un pasionat de istorii macabre. El a scris scenariul pentru „Masacrul din ­Texas/ Texas Chainsaw Massacre" şi „Amityville/ Amityville ­Horror". Potrivit presei internaţionale, pelicula „Vlad" nu va pune accent pe legenda lui Dracula.

„Sunt foarte fericită că România devine din ce în ce mai interesantă pentru industria cinematografică din America. Împreună cu soţul meu, Prinţul Paul, am făcut lobby pentru astfel de proiecte", a mai spus Prinţesa Lia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite