Angelina Jolie se gândeşte să renunţe la actorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie, cea mai populară actriţă de la Hollywood
Angelina Jolie, cea mai populară actriţă de la Hollywood

Angelina Jolie a vorbit într-un interviu acordat revistei Vanity Fair despre planurile de viitor, despre familia sa şi despre carieră.

Au existat o mulţime de zvonuri privind posibilitatea de a avea şi alţi copii pe viitor şi, chiar dacă nu este împotriva ideii, Angelina vrea să se asigure că va reuşi să dedice suficient timp fiecăruia. "Acum sunt copii şi se pot juca împreună, dar, în curând, va veni timpul în care vom petrece nopţile stând de vorbă, aşa cum făceam cu mama. Vrem să fim siguri că nu ne construim o familie atât de mare încât să nu avem timp să-i creştem pe fiecare aşa cum trebuie", a explicat frumoasa actriţă.

De asemenea, Angelina a spus că ea şi Brad nu sunt împotriva căsătoriei, dar se simt deja ca şi cum ar fi căsătoriţi: "În mod cert, copiii sunt un angajament, chiar mai mare decât mariajul. Sunt pe viaţă".

Cât despre cariera sa, deşi mărturiseşte că este foarte devotată actoriei, Angelina Jolie nu este sigură că va mai continua prea mult timp în acest ritm. "Nu este cel mai important lucru din viaţa mea. Actoria m-a ajutat să mă cunosc, să călătoresc, să înţeleg viaţa şi multe alte lucruri frumoase. Dar am o familie frumoasă. M-am întors de la muncă serile trecute, iar acasă toată lumea cânta şi dansa. Deodată, m-am trezit dansând alături de o gaşcă de omuleţi nebuni şi amuzanţi", a povestit vedeta.

Angelina a vorbit şi despre mult mediatizata barbă a iubitului său, care l-ar putea scoate pe Brad Pitt din topul bărbaţilor preferaţi de femei. Angelina însă, îl "iubeşte pe Brad în orice stare ar fi".

Posibilă continuare a filmului Mr. & Mrs. Smith?

"E ciudat. Avem copii în film? Ne-am gândit la asta, dar acum este ceva personal şi avem copii. Am întrebat pe cineva dacă poate vedea o continuare, dar nu există nimic original. Probabil s-ar fi căsătorit şi ar fi avut copii, iar dacă nu, s-ar fi despărţit. Nicio variantă nu e deosebită".

Va mai juca alături de Brad?

"Mi-ar plăcea! Şi chiar am vorbit despre asta. Trebuie să ne gândim cine ar avea grijă de copii şi să găsim momentul potrivit. Când formezi un cuplu, există anumite lucruri pe care oamenii nu ar vrea să te vadă făcându-le. Nu cred că oamenii sunt interesaţi să vadă pe marile ecrane iubirea dintre două persoane care deja formează un cuplu în viaţa reală. Poate că trebuie să ar trebui să fim în roluri în care trebuie să ne omorâm unul pe celălalt", a mai spus Angelina Jolie, în revista Vanity Fair.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite