Oana şi Pepe, bătaie pe casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce Monica şi Irinel Columbeanu, îşi dispută custodia fiicei lor, Irina, Oana Zăvoranu şi cântăreţul latino se luptă pentru casa în care au locuit împreună. În cadrul unei conferinţe de presă, Oana l-a acuzat pe soţul ei de furt, părăsirea domiciliului conjugal şi i-a adresat numeroase injurii.

„Ca un taifun", s-a descris Oana Zăvoranu în cadrul conferinţei de presă unde a ţinut să lămurească mai multe aspecte legate de divorţul său. Într-adevăr, ea a fost dezlănţuită la adresa lui Pepe, pe care l-a acuzat, printre altele, că i-a sustras documente personale. „În seara în care a venit să-şi ia nişte lucruri, i s-au lipit de mână şi toate actele noastre: tot ceea ce ne aparţinea nouă, lui sau doar mie", a spus Zăvoranu, care vrea să recupereze investiţia făcută în casa în care a locuit cu soţul ei.

CITEŞTE ŞI:

Cât câştigă din afaceri Oana Zăvoranu, mama ei, cu care se judecă pentru avere şi Pepe

„Casa nu e a lui (Pepe - n.r.). Este o locuinţă care nu aparţine niciunuia dintre ei. Actele sunt pe numele Vătafu Elena, care a încheiat un contract cu mama lui Pepe, aceasta urmând să intre în posesia locuinţei în 2012. În această casă, cei doi soţi au făcut investiţii comune. Clienta mea doreşte să fie evaluate în aşa fel încât la partaj să poată fi identificată cota de 1/2 care i se cuvine", a spus avocatul Oanei, Ionuţ Todan. Totodată, la conferinţă, Zăvoranu a declarat că nu s-a mai simţit atrasă de soţul ei, Ionuţ Pascu (Pepe), şi că în ultimele şase luni ale relaţiei viaţa intimă a fost aproape inexistentă.

Asul din mânecă

Referitor la injuriile şi acuzaţiile aduse de soţia sa, Pepe a declarat luni, în emisiunea „Poveştiri adevărate" de la Acasă TV, că „Oana pare deşteaptă, dar nu e" şi a adus din nou în prim-plan o presupusă relaţie extraconjugală a acesteia cu politicianul Tudor Ionescu. El a răspuns şi acuzaţiilor de furt pe care i le-a adus soţia lui. „Am fost acasă cu o echipă (de filmare - n.r.) şi am găsit actele de la casa mea. Am cumpărat apartamentul acum doi ani, sunt acte pe numele meu", a declarat acesta.

Cântăreţul a mai spus că pe 5 aprilie va da în vileag motivul adevărat care a dus la despărţirea de Oana Zăvoranu. „Pe 5 aprilie o dau afară din casă, îmi fac dreptate", a mai spus Pepe. Oana a ripostat doar câteva ore mai târziu, în emisiunea lui Dan Capatos. „Ne vrăjeşte. Chiar crede că poate prosti pe toată lumea? Eu aş fi lăsat actele pe masă să le găsească el? Din moment ce are obrăznicia să mă someze ca un cămătar, că asta e condiţia lui, de ce nu vine să arate actul de proprietate?", a spus Oana Zăvoranu, care l-a numit pe cântăreţ „golan" şi „cartierist".

"Din moment ce are obrăznicia să mă someze ca un cămătar, de ce nu arată actul de proprietate?"
Oana Zăvoranu
actriţă

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite