Monica şi Irinel, sfârşit de poveste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Columbeanu a depus cererea de divorţ de soţul său, Irinel Columbeanu. Monica, plecată în Statele Unite din toamna anului trecut, a cerut custodia fetiţei cuplului, Irina, în vârstă de patru ani.

Cererea de divorţ a fost depusă marţi la Judecătoria Buftea, după un mariaj de cinci ani. Prima înfăţişare va avea loc pe 21 martie. Monica Columbeanu nu a ridicat deocamdată nicio pretenţie financiară. Povestea începută în urmă cu cinci ani, printr-o nuntă fastuoasă la care visa orice fată, are un final previzibil chiar şi pentru cei mai încrezători că o astfel de relaţie ar putea să reziste.

Citiţi şi:

Monica divorţează de Irinel Columbeanu! Primul termen este la 21 martie

După un început entuziast de mariaj - când cei doi apăreau împreună la evenimentele mondene - relaţia a intrat pe o pantă descendentă. Deşi presa a speculat că ultima escapadă a lui Irinel Columbeanu (concretizată cu un filmuleţ în care omul de afaceri apare în ipostaze intime alături de două femei) ar fi determinat-o pe Monica să pună capăt căsniciei, lucrurile par a fi mai complicate, iar la decizia ei ar fi contribuit şi celelalte presupuse aventuri ale milionarului. În 2006, însă, totul părea extrem de simplu pentru liceana Monica Gabor din Bacău, o tânără aspirantă la cariera de model, care avusese norocul să prindă „un tren" important.

O ruptură previzibilă

La doar 18 ani, Monica a reuşit să transforme în realitate visul oricărei fete: o nuntă cu un miliardar (cu aproape 30 de ani mai în vârstă decât ea), la care a luat parte toată lumea bună din showbiz. Imediat după căsătorie s-a născut Irina.

Au urmat apoi diverse „incursiuni" ale presei în viaţa soţilor Columbeanu, care au vizat momente ca episodul cu sexul oral privit şi filmat prin gaura cheii sau presupusele infidelităţi ale Monicăi cu mai tânărul şi atrăgătorul şofer Ricky. Şi pe seama lui Irinel au fost puse diverse aventuri cu domnişoare dornice de publicitate. În ultima vreme, cei doi au ajuns să se afişeze tot mai rar împreună, dar au încercat să pretindă că mariajul lor este încă unul solid.

Aventuri cu blonde

Ultimul scandal în care a fost implicat Irinel Columbeanu a avut loc în toamna anului trecut, când  omul de afaceri era surprins în jacuzzi cu două blonde, în vila de la Izvorani. La vremea respectivă, Monica declara că nu are de gând să divorţeze de soţul ei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite