Monica divorţează de Irinel Columbeanu! Primul termen este la 21 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căsnicia dintre soţii Columbeanu a ajuns la final, după 5 ani. Soţia milionarului a depus actele de divorţ la 21 februarie, la judecătoria Buftea.

Primul termen de judecată este la 21 martie, iar Monica cere şi custodia Irinei, fiica celor doi în vârstă de patru ani, anunţă Click.

Irinel Columbeanu nu a vrut să vorbească despre gestul soţiei sale. "Nu vreau să comentez nimic, lăsaţi-mă să dorm în continuare", a declarat Irinel Columbeanu la emisiunea lui Dan Capatos.

image

Click pe fotografie pentru a mări imaginea

Monica şi Irinel s-a cunoscut pe vremea când actuala doamnă Columbeanu avea doar 17 ani şi a părăsit oraşul natal Bacău pentru o viaţă de lux în Capitală. Deşi gurile rele spuneau că frumoasa tânără l-a ales pe Irinel datorită banilor acestuia, ea ţi-a declarat dragostea eternă pentru miliardar şi a ales să participe la prezentări de modă şi emisiuni TV, pentru a-şi câştiga singură banii.

image

Cei doi soţi Columbeanu erau, la începutul căsniciei, de nedespărţit, însă, în ultimele luni, aceştia nu mai apăreau nicăieri împreună. Mai mult, Monica a ales drumul Statelor Unite, părăsind, alături de mama şi de fiica sa, meleagurile mioritice şi, implicit, pe soţul ei. Mai mult, Crăciunul a găsit-o într-un club din Capitală, alături de sora sa, dar fără Irinel aproape. Nici la încpeutul acestui an, cu ocazia zilei fetiţei lor, soţii Columbeanu nu au fost împreună, tatăl micuţei, miliardarul Irinel Columbeanu, organizându-i acestei o petrecere din cadrul căreia a lipsit Monica.

image

Irinel şi Monica Columbeanu s-au căsătorit în vara anului 2006 şi au împreună o fetiţă, Irina, în vârstă de 4 ani.

Citiţi şi:

Cum s-a ajuns la divorţul Columbenilor

Monica Columbeanu, de la puştoaica fără stil, la femeia de azi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite