Monica Columbeanu îl atacă pe „geniul malefic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a tăcut mai bine de o lună de la introducerea divorţului, Monica Columbeanu „loveşte“ acum dur în soţul ei, Irinel Columbeanu. Manechinul dezvăluie, într-o acţiune înaintată la Judecătoria Buftea, că i-a fost întinsă o capcană pentru a se căsători cu Irinel, pe care îl numeşte „geniul malefic de la Izvorani“.

Monica Columbeanu (23 de ani) a făcut mai multe dezvăluiri, modificându-şi cererea iniţială de divorţ, despre care spune că i-a fost sugerată de Irinel Columbeanu.

Citiţi şi:

Cât câştigă din afaceri Irinel Columbeanu şi tatăl său de 85 de ani, care îl ajută din umbră

Mama Monicăi Columbeanu: "Irinel mă ameninţă că mă taie în bucăţi dacă nu spun că Monica este o mamă groaznică"

„Soţul meu este cel care mi-a propus să divorţăm, sugerându-mi să iniţiez eu o astfel de procedură bazată pe ideea unei culpe comune. Am iniţiat procedura de divorţ aşa cum îmi ceruse dar, în fapt, el s-a comportat ca şi cum nu ar fi ştiut de divorţ", mărturiseşte manechinul în noua acţiune depusă la Judecătoria Buftea şi publicată de ziarul „Cancan".

Încă un trofeu pe lista miliardarului

Mărturia Monicăi începe de la momentul în care l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soţ, cu cinci ani în urmă. „Îl cunoscusem pe viitorul meu soţ în circumstanţe create de către prietenii acestuia de familie, Matei şi Monica Miko. Am fost fascinată de lumea în care acesta trăia şi în care mă introducea, o lume total diferită de cea din care veneam eu.

La acel moment, anul 2005, pârâtul mi-a spus că urăşte conceptul căsătoriei căci aceasta este cea mai mare aberaţie de pe pământ, iar el nu se va căsători niciodată. Mai târziu aveam să-mi dau seama de faptul că această concepţie rezultă din nefericirea propriei familii, a căsătoriei dintre tatăl său, Ion Columbeanu şi mama sa, Georgeta", povesteşte tânăra.

Monica mai spune că Irinel a copleşit-o cu tot felul de cadouri scumpe şi călătorii în străinătate şi abia mai târziu şi-a dat seama că, de fapt, lumea strălucitoare în care intrase nu era deloc aşa cum o vedea ea. „Până şi hainele pe care le primisem fuseseră îmbrăcate şi purtate de alte fete prezentate tot de familia Miko, fete hrănite cu aceleaşi speranţe mincinoase şi perfide. Dacă aş fi ştiut de nesinceritatea lui Irinel, nu m-aş fi căsătorit cu acesta. Nu i-aş fi permis să fie tatăl copilului meu".

Monica se întreţinea singură

După nunta fastuoasă din vara lui 2006 şi naşterea micuţei Irina, Monica spune că avea să-şi dea seama de caracterul duplicitar al lui Irinel şi „de panoplia de frustrări bazate pe propria-i percepţie despre fizicul său, despre aptitudinile sale sexuale, toate acestea pe fondul unei depresii continue, tratate cu xanax şi alcool". Prăpastia dintre cei doi a devenit tot mai adâncă pe parcursul anilor, deşi păreau un cuplu fericit. În tot acest timp, Monica se străduia să-şi clădească propria viaţă fără niciun ajutor financiar de la soţul ei, după cum susţine. „Am început să-mi câştig propriii bani, aveam grijă de casă, îi făceam mâncare, m-am dus zilnic la mama sa, Georgeta, care se afla în spital", explică manechinul.

Ruptura a venit însă după ce Irinel Columbeanu a fost implicat în mai multe scandaluri de natură sexuală. Despre ultimul, în care miliardarul a fost surprins cu două blonde în intimitate, Monica spune că a fost picătura care a umplut paharul. „I-am dat un mesaj despre acest fapt, la care el mi-a răspuns: «Numai cu două?!» Mi s-a părut sfidător şi umilitor la adresa mea".

„Irinel m-a denigrat în faţa fetiţei"

În urma atacurilor dure venite la adresa ei din partea lui Irinel Columbeanu, manechinul şi-a schimbat poziţia din cererea de divorţ introdusă în urmă cu o lună. Acum, Monica pare hotărâtă să-şi recâştige drepturile părinteşti şi să-şi refacă imaginea. „Pârâtul este cel care s-a comportat nepărinteşte cu fiica noastră: a izolat-o de mine şi a început să mă denigreze în faţa acesteia, să-i influenţeze ori să-i redefinească sentimentele faţă de mine".

"Dacă aş fi ştiut de nesinceritatea lui Irinel, nu m-aş fi căsătorit cu acesta. Nu i-aş fi permis să fie tatăl copilului meu.''
Monica Columbeanu
manechin


"Am început să-mi câştig propriii bani, aveam grijă de casă, îi făceam mâncare, m-am dus zilnic la mama sa, Georgeta, care se afla în spital.''
Monica Columbeanu
manechin

Povestea unui divorţ cu scandal

Irinel a câştigat custodia

- 28 februarie. Instanţa a decis ca Irinel să deţină custodia temporară a Irinei Columbeanu (4 ani).
- 3 martie. Irinel Columbeanu a revocat actul de donaţie prin care soţia sa primea apartamentul de pe Calea Victoriei.
- 4 martie. Irinel Columbeanu a postat pe YouTube filmuleţe cu fiica sa în care aceasta spune că mama ei o bate.
- 8 martie. Doi psihologi şi un sociolog au discutat cu Irina Columbeanu.
- 10 martie. Irinel Columbeanu a depus personal o plângere penală împotriva soţiei sale, pe care ar vrea s-o vadă după gratii pentru că  şi-ar fi maltratat fetiţa. Miliardarul o acuză pe Monica Columbeanu de rele tratamente aplicate minorului.
- 13 martie. Irinel susţine că Monica nu a fost agresată, că poate se automutilează şi că angajaţii lui doar i-au spus să plece de pe proprietatea de la Izvorani.
- 21 martie. Irina rămâne în continuare cu Irinel, potrivit hotărârii Tribunalului Bucureşti. Irinel spune că nu poate permite ca fetiţa să stea cu Ramona Gabor, cumnata lui, pe care o numeşte o „prostituată".

Moni acuză de imoralitate

- 23 februarie. Monica a iniţiat divorţul, după cinci ani de căsnicie.
- 28 februarie. Avocata Monicăi depune recurs la hotărârea prin care Irina rămâne la Irinel.
- 2 martie. În cererea de recurs, Monica Columbeanu scrie că indiferent cât de mulţi bani sau avantaje materiale i-ar oferi tatăl, micuţa are nevoie de dragostea şi căldura mamei.
- 4 martie. Tribunalul respinge cererea Monicăi care solicita ca Irina să stea la ea până ce instanţa va judeca recursul la decizia prin care fetiţa rămânea la Irinel.
- 5 martie. Mama Monicăi susţine că Irinel a ameninţat-o că o taie în bucăţi dacă nu va declara că Monica este o mamă groaznică. Ea a adăugat că şi asupra fetiţei cuplului a fost aplicată presiune.
- 12 martie. Monica a depus o plângere la poliţie, pentru că a fost agresată fizic şi i-au fost aduse injurii de către doi angajaţi ai soţului ei.
- 21 martie. Recursul Monicăi la decizia judecătoriei cu privire la custodia fetiţei este respins.
- 22 martie. Monica înaintează o nouă acţiune Judecătoriei Buftea prin care îl acuză pe soţul său de imoralitate.

O istorie tumultuoasă

Monica Columbeanu a ajuns în Bucureşti în iunie 2005, potrivit declaraţiilor sale, adusă pentru o şedinţă foto de către doi prieteni ai afaceristului Irinel Columbeanu. Acesta devenise deja cunoscut în lumea mondenă datorită relaţiilor intens mediatizate cu interpreta Anna Lesko şi creatoarea de modă Romaniţa Iovan. Monica, pe atunci Gabor, avea 18 ani.

Cei doi s-au căsătorit un an mai târziu, pe 22 iulie 2006, după ce fuseseră deja luaţi în vizor de presa mondenă. Nunta a fost transmisă în direct de la vila din Izvorani. Monica avea 19 ani şi jumătate, iar Irinel împlinise 46 de ani. Modelul a semnat un contract cu B1 TV pentru un reality show care-i prezenta viaţa alături de soţul ei mai în vârstă şi mai bogat.

„Mărul discordiei" în divorţul celor doi a fost micuţa Irina Columbeanu, care s-a născut direct în luminile reflectoarelor în ianuarie 2007, la doar şase luni după nuntă. Monica a continuat cu reality show-ul, care a devenit „Irina by Monica Columbeanu".

Pe parcursul celor aproape cinci ani de căsnicie, cuplul a fost implicat în mai multe scandaluri. Monica a fost acuzată de prostituţie în perioada adolescenţei, la Bacău. S-a scris că ar fi fost iubita lui Nuţu Cămătaru. De asemenea, Dinu Damaschin, un personaj controversat din Bacău, a susţinut că ar fi tatăl Monicăi, fapt aflat abia după ce doamna Columbeanu a devenit celebră.

Monica a fost aspru criticată atunci când a participat la show-ul „Dansez pentru tine", pentru că l-ar fi numit „retardat" pe partenerul ei de dans.

Anul trecut, Monica a primit un contract de modelling în Statele Unite şi a plecat în America împreună cu fiica ei. Au apărut zvonuri cum că şi-ar fi înşelat soţul. Însă mai degrabă infidelitatea lui Irinel Columbeanu a fost confirmată, printr-o înregistrare cu acesta, în jacuzzi, alături de două femei.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite