FOTO Miss Universe România a primit „OK!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Paveluc şi-a făcut prima apariţie la petrecerea organizată de revista „OK!“, partenerul concursului. Luminiţa Anghel, Alina Sorescu, Gabriel Cotabiţă, Tania Budi şi Carmen Brumă sunt câteva dintre vedetele care au venit s-o vadă pe reprezentanta României. 

Galerie foto de la petrecerea OK

Zeci de vedete s-au adunat miercuri seară pentru a sărbători numirea Oanei Paveluc, în vârstă de 19 ani, drept Miss Universe România 2010. După ce Alexandra Cătălina Filip a renunţat la titlu la doar câteva zile de la încoronare, tânăra braşoveancă şi-a văzut visul împlinit.

Premii şi titluri

La eveniment au fost prezente toate cele şase câştigătoare ale diferirelor premii oferite la concursul Miss Universe România 2010. Simona Elena Lungu (22 de ani) şi Anda-Elena Mocanu (21 de ani) sunt fetele care s-au situat pe locurile doi şi trei, Anca Eliza Pleşca (21 de ani) a primit titlul Miss Congeniality (cea mai bună colegă), iar Andrada Costina Fliundra (21 de ani) a primit titlul Miss Popularitate (acordat în urma votului publicului). 

Şi Alexandra Cătălina Filip a fost prezentă la petrecerea oferită de „OK!", declarându-se împăcată cu decizia ei de a renunţa la coroană. În culise, unde fetele erau machiate şi îmbrăcate în ţinutele pe care urmau să le prezinte, noua Miss Universe se bucura de atenţia tuturor.

Citiţi şi:

Noua Miss Universe România: „Lupt pentru fratele meu autist"

Miss Universe, de la Buftea în Las Vegas

Miss Universe România, campioană la dans sportiv

Cantonament strict

Fostele concurente au prezentat publicului o linie de dresuri, dar şi câteva rochii de seară create de acelaşi atelier care îi va realiza şi Oanei ţinutele pentru cantonamentul din Las Vegas. Miss Universe România 2010 a păşit pe podium îmbrăcată într-o rochie albă, în timp ce publicul o aplauda. Cu coroana pe cap, Oana Paveluc a rămas pe scenă, alături de prezentatoarea evenimentului Valentina Ionescu, pentru a vorbi despre importanţa victoriei sale. Fosta Miss, Cătălina Filip, a strălucit însă în timpul unui moment artistic, când a dansat cu iubitul şi partenerul său de dans sportiv, Ramon.

Miss Universe România va începe în curând pregătirea pentru experienţa americană. La 7 august, ea va pleca spre Las Vegas unde are un cantonament de două săptămâni alături de celelalte 84 de concurente din toată lumea. Echipa din România nu va fi alături de ea, pentru că regulile cantonamentului sunt foarte stricte. Timp de două săptămâni nu are dreptul să vadă pe nimeni sau să vorbească la telefon. Fiecare dintre concurente are o bonă, adică o persoană menită să o supravegheze în aproape orice activitate, pentru a se asigura că nu încalcă regulamentul.

„Sper să fac ţara mândră"

„Adevărul": Cum ai reacţionat la aflarea veştii?

Oana Paveluc: A venit pe neaşteptate. Nu ştiam nimic din ce urma să se întâmple. Stăteam jos, cuminţică, şi ascultam discursul Cătălinei Filip. Ea era foare emoţionată şi am observat că nu i-au aşezat coroana pe cap şi nici eşarfa. «Ce Dumnezeu se întâmplă? Ceva nu e în ordine», am spus atunci. La câteva secunde după, am aflat că eu sunt noua Miss Universe România 2010. Am plâns de bucurie.

Pe cine ai sunat prima dată?

Pe mama. Era în Bulgaria, în concediu, dar astăzi (ieri - n.r.) vine acasă. A renunţat la concediu, a renunţat la tot. Am sunat-o pe sora mea, Andreea, şi pe frăţiorul meu, Horia, care are 11 ani. Toată familia este fericită pentru mine. Încă n-am realizat, nu sunt pe deplin conştientă de ceea ce se întâmplă.

Până ieri, când situaţia era cu totul alta, te simţeai cumva nedreptăţită de votul publicului şi al juriului?

Nu, nicidecum. Nu m-am gândit la lucrul acesta, eram extraordinar de fericită că am câştigat premiul I. Nu mă aşteptam să iau acest loc care este, totuşi, important.

Este primul concurs de acest gen la care participi?

Este primul care are acest gen de notorietate. Am mai participat la un concurs de Miss la mine acasă, în Braşov, şi-am câştigat şi acolo premiul de Popularitate.

Cine te-a convins să vii la Miss Universe?

Mama. Ea m-a sunat să-mi spună de preselecţie. Mama îşi dorea foarte mult să mă ducă la acest concurs. Am fost la preselecţie unde le-a plăcut foarte mult de mine, la Braşov, m-au chemat la semifinală şi uite-mă aici.

Eşti încă la liceu?

Da, intru în clasa a XII-a la Liceul „Remus Răduleţ". Of, Doamne, încă nu m-am hotărât la ce facultate vreau să dau. Aş urma Şcoala de Psihologie pentru că vreau să ajut copiii cu autism. Eu mi-aş dori din tot sufletul să deschid în România un centru pentru aceşti copii. Pentru că aici nu există şi este foarte greu, mai ales dacă în familie ai un copil de genul acesta. Este foarte trist.

Te aşteaptă o perioadă grea...

Da, sunt foarte multe pregătiri. Trebuie să fiu foarte puternică şi încrezătoare în mine. O să fiu singură în cantonamentul de două săptămâni de la Las Vegas şi am înţeles că o să fie foarte strict.

Cum ţi se pare această competiţie?

Toate fetele sunt frumoase. Fiecare are farmecul ei şi pentru asta au fost alese, pentru că au acel ceva cu care pot câştiga. De aceea mă duc şi eu: să câştig şi să demonstrez lumii că în România sunt femei foarte frumoase şi inteligente. Mi-aş dori din suflet să am foarte mare încredere în mine şi să trec peste toate greutăţile care se vor ivi. Să fiu zâmbitoare şi să nu se vadă oboseala care se va aduna. Sper din tot sufletul să intru printre primele 15, primele 10, primele 5, măcar să vin cu un premiu acasă. Sper să fac ţara mândră.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite