FOTOGALERIE Miss Universe România 2010 este o fostă campioană la dans sportiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanta României la finala Miss Universe 2010 de la Las Vegas este Alexandra Cătălina Filip, din Buftea, în vârstă de 19 ani.  Tânăra îşi doreşte să se căsătorească pe o pajişte, iar la întrebarea juriului, legată de rezolvarea conflictului dintre generaţii, Alexandra a spus că secretul stă, printre altele, în comunicare şi înţelepciune. 

VEZI AICI IMAGINI DE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE

Alexandra Cătălina Filip este campioană naţională la dans sportiv. Ea a învăţat tainele dansului sportiv încă de la vârsta de 8 ani, când a trecut pentru prima oară pragul clubului de dans „Pas în doi”, din Capitală.

9 ani mai târziu, Alexandra (foto stânga) şi-a adjudecat primul titlu de campioană naţională.

Miss Universe, de la Buftea la Las Vegas

"2008 a fost anul meu. Am câştigat tot ce se putea câştiga în materie de concursuri de dans sportiv, inclusiv titlul de campioană naţională. Am ţinut cu dinţii de acest loc întâi pe podium atât în 2009, cât şi în 2010, când am câştigat ultima medalie de cea mai bună dansatoare sportivă”, ne-a spus Alexandra.

Alexandra a mărturisit că cea care a determinat-o să participe la concurs este mama ei, Paulina.

"A fost învăţătoare, dar a renunţat la serviciu de câţiva ani pentru a se ocupa de cariera mea sportivă", a adăugat câştigătoarea titlului Miss Universe România 2010.

Oradea: Simona Lungu a reprezentat România la Miss Italia nel Mondo

Update ora 23.30

Miss Universe România 2010 este Alexandra Cătălina Filip din Buftea, campioană naţională la dans sportiv.

Update ora 23.28

Anda Elena Mocanu este câştigătoarea premiului III.

Simona Elena Lungu este câştigătoarea premiului II.

Oana Paveluc este câştigătoarea premiului I.

Update ora 23.20 Premiul Presei

Jurnaliştii au ales: Cu 324 de puncte, Oana Paveluc a fost aleasă cea mai frumoasă de către jurnalişti. 

Miss Popularitate este AndradaFliundra din Braşov.

Miss Fotogenie este Andra Elena Mocanu.

Miss Congeniality este noul titlu la ediţia Miss Universe România 2010. Anca Eliza Pleşca a fost aleasă de colegele ei.

Update ora 23.15 Cântă Andreea Bănică.

Update ora 23.10 La întrebările extrase, fetele au răspuns

"Calitatea unei femei este inteligenţa, în armonie cu feminitatea" - Simona Elena Lungu

"Mă gândesc la Ioana D'Arc. Ei i-aş lua un interviu. O femeie complexă, un soi de puritate, forţă, determinare şi ambiţie" - Roxana Ioana Paraschivoiu.

"Fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, poate învăţa ceva şi de la cei mici. Prin înţelegere, comunicare şi înţelepciune se poate atenua conflictul dintre generaţii" - Alexandra Cătălina Filip.

"Femeile sunt sensibile, au darul de a naşte un copil. De la bărbaţi ele pot învăţa să fie puternice, sigure pe ele" - Elena Mocanu.

"Cele mai importante lucruri pe care un copil le învaţă de la mama lui este să asculte sfaturile mamei şi să aibă încredere în ele" - Oana Paveluc.

Update ora 23.02 Urmează proba interviului

Update ora 23.00 Top 5 finaliste:

Simona Elena Lungu (Oradea), Roxana Ioana Paraschivoiu (Vălenii de Munte), Alexandra Cătălina Filip (Buftea), Oana Paveluc (Braşov), Anda Elena Mocanu (Braşov).

Update ora 22.55 Matteo cântă "Love man".

Update ora 22.49 Imagini din 1926 de la concursul frumuseţii sunt difuzate pe TVR şi TVRi. Primul concurs de "Trăsături Fizice" a fost câştigat de Miss Franţa.

Update ora 22.41 A început prezentarea rochiilor de seară

Update ora 22.34 Bianca Elena Constantin: "Sunt stăpână pe mine. Sunt mult mai pregătită acum decât înainte de a obţine titlul", a spus câştigătoarea de anul trecut a coroniţei de miss, prezentă la finala naţională. Ea va înmâna peste 40 de minute eşarfa pe care scrie Miss Universe România 2010. 

Evenimentul este prezentat de revista OK!

Update ora 22.20

Topul este dominat de braşovence, Oana Paveluc şi Anda Mocanu, urmate de reprezentantele Munteniei, care vin din Câmpina (Cătălina Gomoescu), Slatina (Maria Larisa Popa) şi Vălenii de Munte (Roxana Ioana Paraschivoiu).

Vestul României este reprezentat de Simona Elena Lungu de la Oradea, Maramureşul de Maria Bledea, din Sighetu-Marmaţiei, iar Moldova de Andreea Bădărău din Huşi.

Din Dobrogea s-a calificat Luiza Raluca Cârlan.

Update ora 22.06 Top 10 după proba costumelor de baie:

Simona Elena Lungu, Cătălina Gomoescu, Luiza Raluca Cârlan, Roxana Ioana Paraschivoiu, Maria Larisa Popa, Alexandra Cătălina Filip, Oana Paveluc, Anda Elena Mocanu, Andreea Bădărău, Maria Bledea.

Update ora 22.00 Podiumul a fost ocupat de Elena Gheorghe, reprezentanta României la Eurovison 2009. Ea cântă "Disco Romancing".

Update ora 21.55 A început proba costumelor de baie

Update 21.42 Primele rezultate

Top 15 frumoase calificate după prima probă

Andrada Cristina Fliundra
Simona Elena Lungu
Lavinia Ciucă
Alina Mogoş
Cătălina Gomoescu
Mihaela Chelariu
Roxana Marina Şandru
Luiza Raluca Cârlan
Roxana Ioana Paraschivoiu
Maria Larisa Popa
Alexandra Cătălina Filip
Oana Paveluc

Andra Elena Mocanu

Andreea Bădărău

Maria Bledea

Update ora 21.40 Imagini din cabinele de probă, de machiaj, primele şedinţe foto, înaintea de aflarea veştii că s-au calificat pentru finala concursului Miss Universe România 2010.

Update ora 21.33 Prezentatorii finalei, Valentina Ionescu şi Cristian Mândru, o prezintă pe Andreea Bălan. "Trippin" este melodia pe care o interpretează Andreea Bălan.

Update ora 21.30 Prima repriză s-a încheiat

Cele 30 de finaliste au făcut primii paşi pe podiumul cel mai fierbinte.

Televotingul s-a încheiat.

Update ora 21.26 Fetele au dorinţe dintre cele mai năstruşnice:

Frumoasele îşi doresc să construiască cea mai spectaculoasă clădire din lume, visează să înţeleagă limbajul animalelor, să intre în mintea unui bărbat, să găsească leacul pentru SIDA, să fie invizibilă pentru o zi, să fie preşedinte, să picteze toate frumuseţile lumii, să prevadă viitorul, să oprească timpul în loc.

Update ora 21.24

Din 2000 de fete au fost alese finalistele. TVR 1 prezintă culisele evenimentului.

Update ora 21.20 A început marea finală Miss Universe România 2010. Câştigătoarea de anul trecut a „Miss Universe România“ este Bianca Constantin.

Mai citeşte şi:

La Bucureşti aflaţi cine-i cea mai frumoasă din ţară

Concurentele vor trece probe „de foc“ la această ediţie a „Olimpiadei frumuseţii“: ţinută de zi, costum de baie, rochie de seară, interviu de evaluare a personalităţii. La final, veţi afla cine este frumoasa care ne va reprezenta la marea finală de la Las Vegas.

image

După finala naţională, câştigătoarea va avea o perioadă de pregătire ce va cuprinde şedinţe foto, probe costume, promovare pe toate mediile de comunicare, pregătire psihologică. În perioada 7 august-23 august, tânăra va fi în cantonament în SUA. Marea finală va fi transmisă în 23 august, pe NBC & Telemundo, la ora 18.00. 

După o săptămână „de foc“, în care tinerele au făcut repetiţii, au filmat şi au dat interviuri pentru această ediţie a „Olimpiadei frumuseţii“, ele vor avea de trecut diseară patru probe: ţinută de zi, costum de baie, rochie de seară şi un interviu de evaluare a personalităţii.

image



La final veţi afla cine este frumoasa care ne va reprezenta la marea finală de la Las Vegas. După finala naţională, câştigătoarea va avea o perioadă de pregătire ce va cuprinde şedinţe foto, probe costume, promovare pe toate mediile de comunicare, pregătire psihologică. În perioada 7 august - 23 august, tânăra va fi în cantonament în SUA. Marea finală va fi transmisă în 23 august, pe NBC & Telemundo, la ora 18.00.

image


 
Valentina Ionescu, prezentatoare şi producătoare a Miss Universe România 2010, se va afla pe scenă alături de Cristian Mândru, reprezentant TVR. Selecţia celei mai frumoase fete din România se va desfăşura în studiourile postului public de televiziune şi va fi difuzată pe TVR 1, TVR Internaţional şi tvr.ro începând cu ora 21.20.

image



În cadrul show-ului care va dura 120 de minute vor evolua artişti precum DJ Sava şi Raluka, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, Mateo şi Andreea Banică. Câştigătoarea concursului va reprezenta România la Miss Universe 2010, care va avea loc în toamnă, la Las Vegas.

image

 

Ediţia 2010

Cea de-a 59-a ediţie a prestigiosului concurs de frumuseţe are loc în acest an în incinta Mandalay Bay Resort and Casino din Las Vegas. Aici una dintre cele peste 80 de candidate la titlul suprem va fi încoronată de Stefania Fernandez, Miss Universe 2009. Concursul va fi televizat live de NBC şi Telemundo, iar românii vor vedea transmisia de la ora 23.00, la Televiziunea Română.

Miss Universe este un concurs de frumuseţe, anual, organizat de Miss Universe Organization, firma deţinută de Donald Trump din 1996. Titlul „Miss Universe“ a fost acordat pentru prima dată în anul 1926, în oraşul Galveston, Texas, USA. Aceasta a fost Miss Franţa.

image

Prima româncă înscrisă la concursul de la Galveston a fost bucureşteanca Magda Demetrescu, câştigătoarea titlului Miss România în anul 1929. Ea a obţinut atunci locul şase, a primit 100 de dolari şi un ceas-brăţară.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite