La salsa, Adela - premiantă, Doiniţa – repetentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adela Popescu şi partenerul ei, Alexandru Lică
Adela Popescu şi partenerul ei, Alexandru Lică

Cea de-a doua ediţie a emisiunii „Dansez pentru tine“, transmisă vineri seară de postul Pro TV, a adus concurenţilor cele mai mici note din istoria competiţiei.

Perechea formată din Doiniţa Oancea, actriţa care joacă rolul Minodorei în serialul „Moştenirea", şi partenerul ei, Claudiu Apostu, în vârstă de 21 de ani, din Braşov, a primit, la salsa, nota 5,5 din partea lui Mihai Petre.

Mai citeşte şi:

Adela Popescu, regină la „Dansez pentru tine“

EXCLUSIV Banii de la „Dansez pentru tine”, câştigaţi de Monica Cheeky Girl, au rupt în două o familie

Pentru acelaşi dans, Wilmark a acordat nota 6. Ca urmare a notelor proaste, Doiniţa şi Claudiu vor intra în duel la ediţia de vinerea viitoare. Salsa le-a dat bătăi de cap şi concurenţilor Paula Seling şi Tudor Moldoveanu, care, deşi au fost notaţi şi cu 10 la dansul popular, au ajuns în final la duel.

Ediţia de vineri seară a adus şi prima eliminare din „competiţia visurilor". În urma voturilor telespectatorilor, perechea alcătuită din Jorge şi Liliana Mitu a părăsit concursul. Cea mai fericită pereche a serii a fost cea formată din Adela Popescu şi Alexandru Lică, cei doi clasându-se pe locul întâi şi la această ediţie, fiind cuplul care a dansat salsa cel mai bine. Drept răsplată, ei au primit cele mai mari note din partea juriului: Wilmark a acordat o notă de 9, Beatrice Rancea - 9,5, Cornel Patrichi - 9 şi Mihai Petre - 9,5. Şi Octavian Strunilă şi Ella Dumitru au impresionat juriul şi publicul cu dansurile lor şi au reuşit să se claseze pe locul al doilea.

Perechea salvată din primul duel al sezonului, alcătuită din fotomodelul Bogdan Vlădău şi partenera lui, Ana Maria Iordan, s-a poziţionat pe locul al treilea. Aceştia au fost urmaţi de Răzvan Fodor şi de Lena Rădulescu. Nicola şi partenerul ei, Ştefan Giurgea, au răsuflat uşuraţi la finalul emisiunii, când au aflat că 0,5 sutimi i-a despărţit de condamnarea la duel. Şi la această ediţie, Pro TV a fost lider de audienţă timp de cinci ore, la nivel urban. În minutul de aur al emisiunii, la ora 21.19, peste două milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit „Dansez pentru tine". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite