LIVE Concertul Guns N'Roses a început după 2 ore de întârziere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legendara trupă Guns N’Roses concertează în această seară, la complexul Romexpo din Capitală. În deschidere cântă cei de la Danko Jones.

ORA 00.45 După alte patru piese cântate de Guns n' Roses, printre care "Don't you cry" şi cover-ul de la AC/DC, "Whole Lotta Rosie", concertul a avut un sfârşit exploziv, cu un show de lumini, efecte pirotehnice şi milioane de confetti. "Thank you, Romania", au spus cei de la Guns n' Roses, după care s-au retras.

ORA 00.21 La cererea publicului, Guns n' Roses a revenit pe scenă cu o piesă pe care nu a cântat-o în timpul concertului, "Don't you cry". Persoane din public fac comparaţie cu concertul AC/DC, unde membrii trupei au fost punctuali, iar sonorizarea a fost mai bună.

ORA 00.16 Concertul celor de la Guns n' Roses s-a încheiat, membrii trupei şi-au luat la revedere şi s-au retras, iar luminile de pe scenă s-au stins. În timp ce fanii din primele rânduri cer reîntoarcerea trupei, cei din spate se retrag deja spre ieşire.

ORA 00.00 În timpul piesei Knockin' on Heaven's Door, pe scenă se derulează un adevărat spectacol de lumini. O doamnă din public a declarat reporterului Adevărul că îi place mai mult varianta cântată de cei de la Guns n' Roses decât cea interpretată de Bob Dylan. O familie, Nicu şi Mariana Mitoi, a ţinut neaparat să fie prezentă la acest concert, unde a venit cu micuţa lor Sofia, de cinci luni, pentru a-şi aminti de tinereţe.

image

ORA 23.53 Publicul a aplaudat solo-ul de chitară pe melodia de la Pantera Roz. Reporterul Adevărul l-a văzut pe Călin Popescu Tăriceanu în timp ce o ducea pe umeri pe soţia sa, spre punctele comerciale.

ORA 23.42 November Rain", una din piesele de rezistenţă ale trupei, a stârnit ropote de aplauze din partea fanilor care se îmbrăţişează şi dansează. Ei şi-au aprins telefoanele şi le-au ridicat, mişcându-le pe ritmul melodiei. Solistul Guns n' Roses s-a schimbat din nou, optând pălărie neagră şi sacou de aceeaşi culoare.

ORA 23.30 Publicul a avut o reacţie de-a dreptul explozivă chiar din primele momente când de pe scenă s-au auzit acordurile de chitară ale melodiei Sweet Child O' Mine. Un fan chiar a declarat că ar fi venit la concert chiar dacă aceasta ar fi fost singura piesă din playlist, pentru că pe această melodie a dansat pentru prima dată cu iubita sa.

Solistul Axl Rose şi-a schimbat din nou costumaţia, purtând o pălărie albă şi o cămaşă în carouri.

ORA 23.23 În timp ce fanii din primele rânduri dansează pe ritmurile melodiei "You Could Be Mine", restul publicului este destul de amorţit. Abia după vreo 13 melodii cei de la Guns n' Roses s-au adresat publicului, mulţumindu-i.

image

ORA 23.09 Publicul este destul de liniştit. Trupa cântă, fanii ascultă. Solistul Axl Rose şi-a schimbat pălăria cu o bandană roşie.

ORA 23.05 La melodia "Live and let die", fanii au "explodat". Pe scenă sunt lumini orbitoare, foc, spectacol pirotehnic.

ORA 22.51 Publicul este destul de amorţit după atâtea ore de aşteptare. La primele 4 melodii, publicul nu a prea aplaudat, posibil şi pentru că fiind de pe cele mai recent album, piesele nu sunt încă destul de cunoscute.

Axl Rose are o pălărie neagră şi o tunică argintie.

ORA 22.33 Trupa nu a început cu un mesaj de întâmpinare, precum "Bine v-am găsit!", ci direct cu prima melodie. Scena este "inundată" de lumini, galbene, roşii, verzi. Publicul are 4 ecrane uriaşe pe care îi pot vedea pe membrii formaţiei.

ORA 22.25 Guns N'Roses au deschis concertul cu melodia "Chinese Democracy"

ORA 22.21 Trupa a urcat pe scenă. Fanii sunt în delir.

image

ORA 22.04 Membrii trupei GunsN’Roses încă nu şi-au făcut apariţia. Fanii s-au săturat să tot aştepte, au început să fluiere sau chiar să huiduie. Ei sunt nervoşi pe întârzierea trupei lor preferate .

Pe 3 septembrie, la Dublin, concertul Guns N’Roses s-a lăsat cu huiduieli şi sticle aruncate pe scenă. Fanii şi-au manifestat violent nemulţumirea faţă de întârzierea trupei.

ORA 21.57 Potrivit kamikazeonline.ro, Miron Cozma se află la concertul Guns’n'Roses de la Romexpo, deși are interdicție de a intra în București până în 2012.

ORA 21.15 Politicianul Călin Popescu Tăriceanu se numără printre fanii Guns N’Roses. El a fost zărit de reporterul Adevărul aşezându-se la rând la o tonetă unde se vând mici şi bere.

ORA 21.07 În continuare, pe scena de la Romexpo se află soliştii de la Danko Jones. Oamenii nu par foarte interesaţi de prestaţia trupei din Canada.

ORA 20.28 A urcat pe scenă trupa Danko Jones, după o oră şi jumătate de aşteptare. Unii fani sunt plictisiţi, alţii sunt nerăbdători. Aproape de ieşire, este pregnant fumul de la grătarul de mici.

Sunt peste 60 de toalete amplasate aici. Iar cu toate acestea, s-au format cozi la ele.

ORA 19.40 Reporterul Adevărul a stat de vorbă cu Cristi, în vârstă de 35 de ani din Bucuresti, un fan înrăit al trupei, care susţine că ascultă muzica Guns N’Roses din 1985. Tânărul are un tatuaj cu numele celebrei trupe şi chiar seamănă cu vocalistul trupei, Axl Rose, în tinereţe, potrivit relatărilor reporterului nostru. El nu a venit singur, ci cu un grup de prieteni.

Pe gazon se observă grupuri de oameni care vorbesc, beau bere sau mănâncă mici. Majoritatea sunt tineri, cu vârste până-n 40 de ani.

ORA 19.31 Fanii sunt nerăbdători să înceapă concertul. Paul şi Mona, ambii în vârstă de 24 de ani, au venit din Cluj pentru a asista la evenimentul de la Romexpo, pentru a vedea Bucureştiul, dar şi pentru a putea face o comparţie între concertul Guns N'Roses şi cel al trupei Iron Maiden, care a concertat pe 16 august în Ardeal.

ORA 19.23 Cei care au sosit îşi pot cumpără băuturi răcoritoare numai pe baza unor jetoane, aceasta fiind o masură de siguranţă a organizatorilor. Un jeton are valoarea de 5 lei.

ORA 19.17 Se fac probe de sunet, fanii continuă să intre. Pe o porţiune de iarbă, tinerii beau bere şi aşteaptă deschiderea concertului.

ORA 18.00 Primii fani au ajuns la Roxempo, prin poarta dinspre Piaţa Presei Libere. În deschiderea concertului va cânta trupa canadiană Danko Jones, de la ora 19.00.

Reporterii şi fotografii  "Adevărul" te ţin la curent cu ceea ce se întâmplă înainte, în timpul şi după terminarea concertului.

Interdicţii şi reguli de acces la concertul Guns'n'Roses

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite