Interdicţii la concertul Guns'n'Roses

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guns N’ Roses ajunge în premieră  in Romania în cadrul “Chinese Democracy World Tour” , marţi, 21 septembrie, la Romexpo.

Organizatorii D&D East Entertainment au anunţat setul de reguli de care trebuie să ţină cont publicul.

Astfel, este interzis accesul cu orice tip de aparatură foto sau video. Biletele trebuie achiziţionate numai de la distribuitorii autorizaţi, adică prin reţeaua Eventim.

Organizatorii recomandă publicului să vină cât mai devreme la spectacol, evitând astfel aglomeraţia în zona punctelor de intrare.

Porţile se deschid la ora 17.00, urmând ca Danko Jones să urce pe scenă la ora 19.00, iar Guns N’ Roses la ora 20.30.

Spectatorii vor intra pe baza biletului valid, o singură persoană, o singură dată. Biletul în baza căruia se face accesul trebuie păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Dupa acces, participanţii vor primi brăţări de diferite culori, în funcţie de tipul de bilet achiziţionat. Brăţările nu pot fi înstrăinate, rupte şi nu sunt transmisibile.

Accesul publicului se va face prin intrarea dinspre Piaţa Presei Libere, iar pentru spectatorii care vin la concert cu maşina personală, accesul se va face prin parcarea B a Complexului Romexpo.

Organizatorii vor pune la dispoziţia participanţilor la concert locuri de parcare. Acest serviciu este cu plată, iar spaţiile alocate sunt Parcările B şi C ale complexului.

Reguli de acces

În zona de spectacol este interzis accesul cu: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare.

De asemenea, nu este permis accesul cu umbrele. În caz de ploaie, sunt recomandate pelerinele.

Este interzis accesul cu orice tip de aparate foto (profesionale, semi-profesionale sau ne-profesionale) şi aparate de înregistrare audio-video.

Persoanele care nu respectă această regulă vor fi escortate în afara perimetrului de concert, iar imaginile sau înregistrările obţinute vor fi şterse din aparat.

 
Accesul copiilor

Prezenţa copiilor sub 12 ani nu este recomandată, din cauza zgomotului de mare amploare produs în cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici. La fel şi prezenţa copiilor sub 7 ani este strict interzisă.
 
Pe toata durata concertului, consumul de alcool este interzis persoanelor sub 18 ani.

Bilete

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor, vânzarea neautorizată sau cumpărarea de la persoane neautorizate a biletelor de intrare la concert.

Biletele trebuie achiziţionate numai din punctele de vânzare autorizate. Biletele vor fi scanate la intrare, iar accesul va fi permis numai persoanelor care deţin bilete valide. Biletele se distribuie in exclusivitate prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite