VIDEO Irinel luptă cu toate armele pentru custodia fetiţei: a pus pe YouTube imagini filmate pe ascuns cu soacra sa şi cu Irina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bucureşti a decis ieri ca micuţa Irina să rămână în custodia tatălui ei. Milionarul a postat ieri pe YouTube filmuleţe în care fetiţa spune că mama ei o bate. Tribunalul a respins noua cerere a Monicăi, care solicita ca Irina să stea la ea până ce instanţa va judeca recursul la decizia prin care fetiţa i-a fost încredinţată lui Irinel.

Citeşte şi:
Irinel Columbeanu: „Monica este un părinte total iresponsabil"

Magistraţii au decis că nu-i pot acorda temporar Monicăi custodia Irinei, pentru că ar reprezenta un stres în plus pentru copil. Cel mai probabil, recursul la decizia Judecătoriei Buftea, prin care Irina i-a fost acrodată temporar lui Irinel Columbeanu, se va judeca în cursul săptămânii viitoare.

Lupta soţilor Columbeanu pentru custodia Irinei (4 ani) devine tot mai aprigă. Irinel este hotărât s-o denigreze pe soţia sa şi să obţină custodia fetiţei. După ce a cerut instanţei s-o decadă din drepturile părinteşti pe Monica, acuzând că aceasta era violentă şi o bătea pe Irina, omul de afaceri a încărcat ieri, pe site-ul YouTube, câteva filmuleţe în care soacra lui şi fetiţa vorbesc despre soţia sa.„N-o iubesc (pe mama - n.r.), pentru că mă bate. Vreau altă mamă, să cumpăr", spune fetiţa într-unul dintre filmuleţe. Întrebată de bunica ei dacă vrea să se întoarcă în America, micuţa este pe punctul de a plânge şi răspunde: „Nu, eu nu vreau în America".

Înregistrări din ianuarie

Irinel Columbeanu a declarat ieri, la „Acces direct", că aceste înregistrări au fost făcute în prima decadă a lunii ianuarie, dar că nu au fost făcute cu un scop anume. „Nu am avut niciodată intenţia să le dezvălui, dar acum le-am considerat un scut", a declarat omul de afaceri. „Consider că Monica nu mai merită să fie numită părinte, de aceea am făcut toate aceste acţiuni", a mai spus Columbeanu. În cererea prin care solicita instanţei să o decadă din drepturile părinteşti pe Monica, Irinel Columbeanu o acuză pe soţia sa de neglijenţă gravă şi purtare abuzivă. Omul de afaceri o citează pe soacra sa, căreia Irina i-ar fi spus: „Eu vreau cu tine, nu vreau cu mami pentru că mă bate".

Totodată, relaţia dintre Monica şi mama ei este descrisă, în acţiune, ca una în care soţia lui Irinel Columbeanu îşi trata mama ca pe o servitoare, o ţinea închisă în casă cu zilele şi nu-i dădea niciun ban de cheltuială. Monica Columbeanu a reacţionat imediat şi a respins acuzaţiile care i-au fost aduse. „Resping orice acuzaţii cu privire la comportamentul meu sau al oricărei alte persoane din familia mea, în ceea ce o priveşte pe fetiţa mea, şi voi face toate demersurile pentru ca orice acuzaţii nefondate să fie sancţionate", a spus Monica Columbeanu.

Folosirea imaginii Irinei, un abuz

Un fost director al Oficiului Român pentru Adopţii crede că folosirea imaginii micuţei Irina este un abuz. „Frumos ar fi fost ca părinţii să se înţeleagă şi să aibă loc un divorţ civilizat. Folosirea imaginii copilului într-o astfel de situaţie este un abuz, chiar dacă e făcut de un părinte. Un asemenea comportament se va răsfrânge asupra minorului care, în timp, va creşte şi va ajunge să ştie ce s-a întâmplat", a declarat pentru „Adevărul" Theodora Bertzi, fost director la Oficiul Român pentru Adopţii.

Două săptămâni de scandal


- Monica a depus cererea de divorţ la Judecătoria Buftea, la data de 21 februarie. Irinel Columbeanu a declarat că a aflat din presă.
- Soţia milionarului a invocat ordonanţa preşedinţială, o procedură de urgenţă prin care mama poate primi custodia copilului până la pronunţarea divorţului. Referitor la solicitarea Monicăi de a-i fi încredinţată ei fetiţa, Irinel a precizat că nu este de acord şi „că va lupta până la capăt pentru Irinuca".
-  Pe 28 februarie, magistraţii Judecătoriei Buftea au hotărât ca fetiţa soţilor Columbeanu, Irina, să rămână în custodia tatălui. Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de cinci zile. Monica a făcut recurs şi l-a acuzat pe Irinel că-şi foloseşte copilul ca instrument de răzbunare împotriva sa. Totodată, ea a dat asigurări că n-o va scoate pe Irina din ţară, pentru ca aceasta să fie aproape şi de tatăl ei.
- După ce omul de afaceri a revocat donaţia prin care i-a dat fostei sale soţii un apartament ultracentral, situat în Piaţa Victoriei din Capitală, Monica a părăsit această casă în noaptea de 2 spre 3 martie. Ea a încărcat într-o dubiţă toate bunurile din apartament, de la pături şi păpuşile Irinei până la aspirator, frigider şi cada cu jacuzzi. Iniţial, Monica a mers la prietena ei, Mădălina, patroana clubului Bellagio, în Pipera. A doua zi, mobila şi lucrurile au ajuns la un apartament din Calea 13 Septembrie, pus la dispoziţie de Gabi Bădălău, iubitul Ramonei Gabor, sora Monicăi.
- Omul de afaceri Irinel Columbeanu le-a cerut judecătorilor s-o decadă din drepturile părinteşti pe soţia sa, pe motiv că şi-ar fi bătut fetiţa. Monica Columbeanu a reacţionat imediat şi respins acuzaţiile care i-au fost aduse.
- Irinel a postat pe YouTube câteva filmuleţe, realizate în ianuarie, în care fetiţa şi soacra lui vorbesc despre Monica. Irina spune că a fost bătută de mama ei.
- Tribunalul Bucureşti a respins ieri noua cerere prin care Monica Columbeanu solicita ca micuţa Irina să stea la ea.

"Consider că Monica nu mai merită să fie numită părinte, de aceea am făcut toate aceste acţiuni."
Irinel Columbeanu om de afaceri

VIDEO

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite