Irinel Columbeanu: „Monica este un părinte total iresponsabil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul dintre soţii Columbeanu tinde să devină, cu fiecare zi care trece, un adevărat război menit să-i denigreze cât mai mult imaginea celuilalt, dar care să ducă şi la obţinerea custodiei micuţei Irina.

Irinel Columbeanu şi Monica s-au prezentat vineri la tribunal, iar miliardarul a ameninţat că va face publice câteva filmuleţe care vor demonstra că soţia sa nu este deloc o mamă bună. „M-am hotărât să pun pe Youtube înregistrările audio şi video. Sper să apuce şi judecătorii să le vizioneze înainte de a lua decizia de încredinţare eventuală a copilului către un părinte pe care îl consider total iresponsabil. Este toxic nu numai pentru fiica noastră, ci şi pentru oricare altă persoană care a fost în jurul său. Îmi pare rău, dar numai această modalitate poate curma acţiunile ei, care încep să frizeze nebunia“, a spus Irinel.

În replică, Monica Columbeanu a trimis un comunicat postului Realitatea TV, în care precizează că acuzaţiile omului de afaceri încearcă să influenţeze litigiile în care cei doi soţi sunt implicaţi. „În legătură cu ultimele acuzaţii pe care domnul Columbeanu mi le-a adresat prin intermediul unei emisiuni de televiziune, mă declar dezgustată de conduita domniei sale. Este evident scopul pentru care a făcut aceste declaraţii, în vederea creării unei presiuni mediatice puternice, de natură sa influenţeze litigiile în care suntem implicaţi. Resping orice acuzaţii cu privire la comportamentul meu sau al oricărei alte persoane din familia mea, în ceea ce o priveşte pe fetiţa mea şi voi face toate demersurile pentru ca orice acuzaţii nefondate să fie sancţionate", a spus Monica.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite