VIDEO Mai sunt bilete disponibile la concertul Guns N’ Roses de marţi seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre trupele-simbol ale anilor ’90 concertează în această seară pentru prima oară în România, la complexul Romexpo din Capitală. În deschidere va cânta trupa canadiană Danko Jones, de la ora 19.00, urmând ca Guns N’Roses să urce pe scenă de la 20.30.

Axl aleargă mai încet acum dintr-un capăt în altul al scenei şi a renunţat la colanţii minusculi şi la cămaşa cadrilată, obiect vestimentar care acum câţiva ani nu lipsea din garderoba niciunui rocker care se respecta.

Mai citeşte şi:

Interdicţii la concertul Guns'n'Roses

Cu toate acestea, probabil că mulţi dintre spectatorii prezenţi la Romexpo vor retrăi cu nostalgie momente rebele din tinereţe pe melodii ca „Paradise City" şi „Welcome to the Jungle" (de pe albumul de debut „Appetite for Destruction" ) sau vor rememora iubiri adolescentine ascultând „November Rain" şi „Knockin' on Heaven's Door" (cover după Bob Dylan) de pe albumele-etalon „Use Your Illusion 1" şi „Use Your Illusion 2".

Vor miere şi trandafiri

Din formula originală a mai rămas doar solistul Axl Rose - celălalt simbol al trupei, chitaristul Slash, a înfiinţat două formaţii, pentru ca apoi să lanseze un album solo - însă numele Guns N' Roses mai are forţa de a aduna zeci de mii de spectatori la fiecare concert. Iar asta chiar dacă uneori Axl Rose şi compania îşi dezamăgesc fanii, uitând să mai apară pe scenă.

Pentru concertul de la Bucureşti, inclus în turneul mondial „Chinese Democracy", Guns N'Roses va avea, cel mai probabil, acelaşi setlist de la show-urile precedente, din care nu au lipsit marile hituri ce au generat vânzări de peste 100 de milioane de albume.

Organizatorul local, D&D East

Entertainment, nu a dezvăluit pretenţiile rockerilor pentru şederea în România, însă în alte ţări aceştia au solicitat cabine decorate cu trandafiri, multe fructe şi legume proaspete, şapte feluri de brânză, dulceaţă, tequila, vin roşu şi alb, vodcă, dar şi miere de albine îmbuteliată în recipiente de forma unor ursuleţi.

Mai sunt bilete

Accesul publicului se va face începând cu ora 17.00, prin poarta dinspre Piaţa Presei Libere, iar pentru spectatorii care vin la concert cu maşina personală este recomandat să intre prin parcarea B a complexului Romexpo. La concert este interzis accesul cu orice tip de aparate foto (profesionale, semi-profesionale sau neprofesionale) şi aparate de înregistrare audio-video.

Persoanele care nu respectă această regulă vor fi escortate în afara perimetrului concertului, iar imaginile sau înregistrarile obţinute vor fi şterse din aparat.

Pentru achiziţionarea băuturilor şi a produselor alimentare comercializate la punctele de vânzare din incinta Romexpo, spectatorii vor avea la dispoziţie un sistem de jetoane. Momentan mai sunt disponibile doar bilete din categoria Normal Circle, la preţul de 127,8 lei, care pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim. 

Fani dezamăgiţi

Membrii Guns N' Roses au fost huiduiţi şi atacaţi cu sticle în timpul unui concert pe care l-au susţinut la Dublin, la începutul acestei luni. Spectatorii s-au înfuriat după ce au fost lăsaţi să aştepte 90 de minute.

Trupa a fost la un pas de a anula show-ul, dar a revenit pe scenă după aproximativ o oră, însă majoritatea spectatorilor părăsiseră deja arena.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite