FOTO Familia şi prietenii şi-au luat adio de la Amy: "Noapte bună, îngerul meu. Somn uşor. Mama şi tata te iubesc atât de mult"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul cântăreţei britanice Amy Winehouse a fost incinerat marţi într-o ceremonie rezervată familiei şi prietenilor apropiaţi ai artistei. Printre cei care au venit să-şi ia rămas bun de la artistă se numără Kelly Osbourne, fostul iubit Reg Traviss, producătorul Mark Ronson, membrii trupei şi familia cântăreţei.

UPDATE

20.13 Mitch Winehouse, tatăl cântăreţei, şi-a luat un emoţionant adio de la fiica lui, încheindu-şi discursul susţinut în memoria artistei cu următorul mesaj: "Noapte bună, îngerul meu. Somn uşor. Mama şi tata te iubesc atât de mult".

19.50 Printre persoanele prezente la ceremonie s-au aflat membri ai familiei Winehouse, prieteni apropiaţi ai cântăreţei, precum Kelly Osbourne şi Mark Ronson, dar şi "familia muzicală" a artistei, alcătuită din cântăreţele care făceau backing vocals pentru Amy Winehouse şi managerul acesteia.

19.25 Slujba funerară a început cu rugăciuni, urmate de citirea unui text religios iudaic şi de discursul susţinut de Mitch Winehouse. Ultimul cântec difuzat în cursul ceremoniei a fost "So Far Away" interpretat de Carole King, cântecul preferat al cântăreţei Amy Winehouse.

18.55 Fostul soţ al artistei, Blake Fielder-Civil, nu a fost prezent la funeralii, deoarece nu a primit dreptul de a părăsi penitenciarul Armley Prison din Leeds unde se află încarcerat.

18.30 Ceremonia evreiască de plângere a morţilor va continua timp de două zile, începând cu ora 17.00 (ora Londrei, n.r.), marţi, la Schinder Hall din Southgate.

17.45 Prieteni şi membri ai familiei au venit marţi să-şi ia adio de la Amy Winehouse, la funeraliile private de la Londra, organizate departe de aparatele de fotografiat şi camerele de luat vederi.

Citiţi şi: Amy Winehouse a murit "singură, în patul ei", sâmbătă după-amiaza

17.20 Mai jos, magini de la funeralii

image

(click pe imagini pentru FOTOGALERIE / foto Reuters)

17.10 Înmormântarea lui Amy Winehouse este în curs de desfăşurare la o sinagogă din Edgware, nordul Londrei.

Printre cei prezenţi se numără Kelly Osbourne, fostul iubit Reg Traviss, producătorul Mark Ronson, membrii trupei şi familia cântăreţei.

16.40 În curând imagini de la funeralii

16.28Tatăl lui Amy Winehouse a izbucnit în lacrimi în faţa fanilor fiicei lui

Pentru Amy conta un singur lucru: dragostea. Toată viața ei. Și-a dedicat viața familiei, prietenilor și vouă. Suntem devastați și am rămas fără cuvinte. Vă mulțumim că ați venit, le-a spus Mitch Winewhouse celor care s-au strâns în fața casei familiei.

16.00 Fanii artistei au venit în număr mare la reşedinţa familiei Winehouse

14.16 Ceremonia va avea loc la Crematoriul Golders Green, la ora locală 15.00 (17.00 ora României)

Părinţii cântăreţei îi vor respecta dorinţa de a fi incinerată, iar cenuşa ei să fie amestecată cu cea a bunicii sale Cynthia, care a murit, în 2006, potrivit The Telegraph, care citează tabloidul The Sun.

13.10 Tatăl ei a sugerat că familia se aştepta ca Amy să moară acum patru ani

Mitch Winehouse, tatăl cântăreţei, a sugerat luni că familia se pregătea pentru înmormântarea artistei de acum patru ani, pe fondul temerilor legate de stilul ei de viaţă.

"Am scris un elogiu pentru Amy, în septembrie 2007. Atunci a luat o supradoză, a avut o criză şi a fost dusă de urgenţă la spital. "Am crezut că va muri, aşa că am scris un discurs", a declarat acesta ieri.

image

12.30 Potrivit revistei TNT, trupul lui Amy Winehouse va fi incinerat, iar ceremonia va avea loc la Crematoriul Golders Green din nordul Londrei.

Acesta nu a precizat nimic despre locul şi ora la care va avea loc ceremonia.

După o examinare medico-legale care a avut drept scop stabilirea cauzelor decesului, trupul neînsufleţit al cântăreţei britanice a fost restituit familiei. Autopsia a fost finalizată, fără a fi însă stabilită cauza decesului. Conform tradiţiei evreieşti, artista trebuie să fie înmormântată cât mai repede posibil.

O anchetă judiciară a fost deschisă la un tribunal specializat în cazurile de deces violent sau neaşteptat - St. Pancras Coroner's Court din Londra,  următorul termen fiind stabilit pe 26 octombrie. Potrivit poliţiei din Marea Britanie, moartea cântăreţei este cercetată ca "inexplicabilă", dar nu "suspicioasă".

Părinţii cântăreţei, Mitch şi Janis Winehouse, au participat, luni, la procedura de identificare a cadavrului. Ulterior, au mers la domiciliul artistei din Camden Square (nordul Londrei), unde au asistat la un omagiu adus de fani artistei. Ei au adresat câteva cuvinte de recunoştinţă numeroşilor fani înlăcrimaţ.

Vezi imagini mai jos (click pe poze pentru FOTOGALERIE)

image

Buchete de flori, fotografii, mesaje, lumânări, dar şi sticle cu alcool şi pachete cu ţigarete au fost lăsate de fani pe trotuar, ca un omagiu adus cântăreţei britanice Amy Winehouse.

Află de pe forbes.ro lecţia exceselor sau cum arată topul vedetelor decăzute

Vezi o galerie foto cu cine completează TOPUL celor 10 vedete care au călcat strâmb, dar şi pe ce loc se situează cântăreaţa Amy Winehouse

Citeşte pe forbes.ro cine ia averea lui Amy Winehouse

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite