Amy Winehouse a murit "singură, în patul ei", sâmbătă după-amiaza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amy Winehouse "a murit singură, în patul ei", sâmbătă după-amiaza, după ce i-a cerut agentului său de pază să fie lăsată să doarmă, dezvăluie agentul de presă al artistei Chris Goodman, potrivit site-ului TMZ.

Chris Goodman, agentul de presă al cântăreţei, susţine că Amy Winehouse şi-a petrecut ultimele ore din viaţă în compania agentului de pază Andrew Morris, înainte de a merge la culcare, singură, în camera ei. Goodman a precizat că artista a murit în somn.

Amy se afla singură în casa ei, în altă cameră decât aceea în care se afla agentul de pază pe care noi îl angajasem să o supravegheze în ultimii ani. Ea s-a dus în dormitor după ce i-a spus că vrea să doarmă, iar atunci când el a venit să o trezească, a văzut că nu mai respira. A telefonat imediat la numărul de urgenţe. Era extrem de şocat, a adăugat Goodman.

În acest moment, nimeni nu ştie cum a murit. Au existat speculaţii, potrivit cărora ea ar fi luat droguri, însă nu putem să spunem nimic până la efectuarea autopsiei. Nu a existat nicio petrecere sălbatică, ea a murit singură, în patul ei, a declarat Chris Goodman.

Pe de altă parte, tabloidul britanic The Sun susţine că un medic angajat de casa de discuri a cântăreţei a spus că aceasta era perfect sănătoasă, după un control medical de rutină, ce a avut loc în cursul zilei de vineri.

Amy Winehouse a fost găsită moartă în apartamentul ei din nordul Londrei în după-amiaza zilei de sâmbătă. Cântăreaţa în vârstă de 27 de ani s-a luptat mult timp cu dependenţa de droguri şi de alcool.

Află de pe forbes.ro lecţia exceselor sau cum arată topul vedetelor decăzute

Vezi în continuare în galeria foto cine completează TOPUL celor 10 vedete care au călcat strâmb, dar şi pe ce loc se situează cântăreaţa Amy Winehouse

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite