VIDEO Familie ideală, şi acasă, şi-n reclamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CRBL şi mama sa, într-un clip  din seria „Viaţa cu ceva în plus“
CRBL şi mama sa, într-un clip din seria „Viaţa cu ceva în plus“

CRBL, Puya, Mircea Badea şi Anca Ţurcaşiu apar în clipuri publicitare alături de părinţii sau de copiii lor. Cea mai recentă serie de clipuri de tip „afacere de familie“ este cea cu CRBL şi familia sa, numită „Viaţa cu ceva în plus“, care a debutat în această vară.

CRBL joacă alături de soţie şi de mama sa în reclamele Vodafone, iar Puya apare împreună cu tatăl lui în spoturile aceleiaşi companii de telefonie mobilă. Anca Ţurcaşiu şi Nadia Comăneci promovează o margarină alături de fiii lor, Radu, respectiv Dylan, iar Mircea Badea îl prezintă lumii pe tatăl său într-o reclamă la un autoturism.

Seria de reclame Vodafone s-a bazat pe un moment cât se poate de real şi de important din viaţa lui CRBL din trupa Simplu (Eduard Andreianu) şi a soţiei lui, Elena: sarcina şi naşterea primului lor copil, Alesia. Prin urmare, dacă „pretextul" era unul real, de ce să nu fie şi mama, şi soţia din clip aceleaşi din realitate? „Viaţa cu ceva în plus" a devenit un minireality-show despre familia cântăreţului.

Citiţi şi:

VIDEO C.R.B.L. visează la o Românie  cu papion

VIDEO Divele continuă cursa de urmărire

Într-unul dintre clipuri, atunci când vorbeşte despre naşterea Alesiei, CRBL spune că aceasta este „un copil născut, în acelaşi timp şi real, şi virtual". Ea practic se naşte cu conturi de Facebook şi de Twitter gata făcute. În reclama „Visul", CRBL vrea deja să-i rezerve un număr de telefon, care să pară cât mai ameninţător pentru oricine ar vrea, în viitor, s-o necăjească pe cea mai tânără membră a familiei Andreianu. „Nu e o serie de spoturi TV şi afişe. «Viaţa cu ceva în plus» e un show cu personaje reale în loc de actori, cu poveşti reale", spunea CRBL pe blogul oficial al campaniei.

Mulţi fani nu au crezut la început că femeia simpatică din clipurile publicitare, care nu poate să cureţe cartofi pe un ziar virtual, este chiar mama lui, aşa că interpretul a trebuit să posteze pe blog mai multe poze, pentru a demonstra legăturile de rudenie.

Cântăreaţa Anca Ţurcaşiu şi gimnasta Nadia Comăneci au apărut în spoturi ale unei campanii de promovare a margarinei Rama şi ambele au filmat alături de băieţii lor. Cele două au fost alese datorită stilului lor de viaţă sănătos, iar copiii au apărut cu ele ca dovadă că preferinţa pentru un anumit aliment se moşteneşte din familie. Băiatul Ancăi Ţurcaşiu, Radu, îşi doreşte foarte mult să meargă în Tabarama (tabăra Rama - n.r.), care este un premiu al unui concurs din campanie. „Decizia ca băiatul meu să apară în reclamă a fost luată de cei care au produs materialul", a povestit Anca Ţurcaşiu. Deşi copilul ei nu face parte din lumea divertismentului, cântăreaţa spune că nu a avut emoţii în legătură cu expunerea lui la televizor. „De ce să am emoţii când fiul meu apare la televizor? Suntem în junglă, ca să-mi fie teamă? Trăim într-o ţară civilizată, aşa că nu am de ce să fiu îngrijorată", a declarat Ţurcaşiu.Micuţul Nadiei Comăneci nu rosteşte niciun cuvânt şi se joacă în timp ce mama lui spune: „Pentru băiatul meu Dylan, aleg ce-i mai bun".

Mircea Badea şi tatăl

Mircea Badea a apărut în primăvară într-o reclamă la Toyota alături de tatăl lui. În clip, prezentatorul emisiunii „În gura presei" îl roagă pe tatăl lui să-i împrumute maşina, un model mai mult decât învechit, pe care domnul Badea i-l promite drept moştenire. Ulterior, Mircea se întoarce acasă şi-i spune că s-a întâmplat ceva cu maşina: „Un fleac! Am ciuremat-o!". Tatăl lui Mircea Badea este atât de încântat de noua maşină achiziţionată, încât îl iartă instantaneu pe fiul lui, în timp ce ies la plimbare cu noul automobil.



Tot cu tatăl lui a jucat şi rapperul Puya, în clipuri publicitare din campania Vodafone. Spoturile mizează pe ideea de diferenţă între generaţii. Într-unul dintre clipuri, tatăl rapperului îl sună pe Puya pentru a-l întreba de ce noul lui videoclip este alb-negru şi de ce poartă căciulă pe cap. „Ai un cap aşa de frumos", spune simpaticul tată al lui Puya.

s

"De ce să am emoţii când fiul meu apare la televizor? Trăim într-o ţară civilizată, aşa că nu am de ce să fiu îngrijorată."
Anca Ţurcaşiu cântăreaţă

Andreea Marin, accent pe familie



Deşi nu a apărut în vreo reclamă alături de o rudă, Andreea Marin Bănică promovează constant valorile familiei. Recent, ea a fost desemnată ambasador al unei serii de maşini de spălat. Astfel, după ce a devenit imaginea unor mărci de detergent, de bijuterii şi a unor autoturisme de lux, vedeta a acceptat să-şi asocieze brandul cu cel al maşinii de spălat LG Direct Drive. Andreea Marin a fost prima mămică din România care a spălat rufe folosind noua maşină. Fosta Zână a Surprizelor a rămas o apărătoare a drepturilor „femeilor-mame" şi este implicată frecvent în diverse campanii caritabile. Cea mai recentă iniţiativă de acest tip este o campanie pentru îmbunătăţirea condiţiilor din maternităţile din România, prin crearea unor saloane de tip mamă-copil. Spotul rulează deja pe TV.

s
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite