David, noua vedetă Măruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andra a adus pe lume, prin cezariană, un băieţel, ieri-dimineaţă, la Spitalul „Regina Maria“ din Capitală. Andra şi Cătălin Măruţă au devenit părinţii lui David, noul membru al familiei, care a primit nota 10 la naştere.

Citiţi şi:  VIDEO Andra a născut un băieţel care a primit nota 10

Cât câştigă din afaceri Măruţă? Cu ce îşi creşte copilul

Primul copil al familie Măruţă, David, are o greutate de 3,760 kilograme şi o lungime de 54 de centimetri şi este deja vedeta familiei.  „Toată sarcina a fost pentru noi un prilej de bucurie continuă. Am trăit clipe deosebite în fiecare dimineaţă când mă trezeam şi ştiam că îl am pe David în burtică", a declarat Andra. „Însă cea mai mare bucurie e atunci când îţi vezi copilul şi îl poţi lua în braţe pentru prima dată. E un moment unic pe care nu cred că-l voi uita niciodată. Am avut lângă mine şi o echipă de medici «de suflet», pe care i-am simţit lângă mine şi copilul meu. Le mulţumesc enorm", a adăugat Andra. Sarcina a decurs ca la carte, solista acumulând numai 15 kilograme. Ea speră să-şi reia cât mai curând activitatea pe scenă.

I-au fost recoltate celule stem

„Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea", a declarat prezentatorul TV Cătălin Măruţă. „N-am crezut niciodată că pot exista astfel de sentimente, că poţi simţi o bucurie atât de mare. Când mi-am văzut pentru prima oară copilul şi l-am luat în braţe, am simţit că mi se înmoaie picioarele. Este un sentiment de nedescris", a adăugat emoţionat prezentatorul emisiunii „Happy Hour" de la Pro TV.

Micuţului David i s-au recoltat şi stocat atât celule stem din sângele de cordon ombilical, cât şi ţesutul de cordon ombilical, bogat în celule stem mezenchimale, la Banca Centrală de Celule Stem „Regina Maria", potrivit unui comunicat de presă al spitalului. O naştere prin cezariană la Spitalul Regina Maria costă 9.900 de lei, fără analize suplimentare, potrivit ziarului „Adevărul de Seară". Andra şi Cătălin s-au căsătorit în 2008, pe 23 august, la Târgu-Jiu.

"Când mi-am văzut pentru prima oară copilul şi l-am luat în braţe, am simţit că mi se înmoaie picioarele.''

Cătălin Măruţă
prezentator „Happy Hour"

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite