VIDEO Andra a născut un băieţel care a primit nota 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa a născut un băieţel prin cezariană, la Spitalul „Regina Maria" (fostul CMU). Pe copil îl va chema David. Tinerii părinţi vor cheltui peste 10.000 de lei pentru cel mai important moment din viaţa lor.

UPDATE Operaţia de cezariană a avut loc la ora 10.30. Copilul a venit pe lume în jurul orei 10.30, la maternitatea Regina Maria, şi a primit nota 10 la naştere. David are o greutate de 3,760 kilograme şi o lungime de 54 de centimetri şi este deja vedeta familiei, potrivit Mediafax.

Citeşte aici ce a declarat Cătălin Măruţă din postura de proaspăt tătic

Cei doi şi-au dorit să devină părinţi încă de la începutul căsniciei lor, iar zilele trecute, când au aflat că momentul naşterii se apropie, ambii au avut emoţii covârşitoare. Sarcina a decurs ca la carte, iar solista s-a lăsat pe mâna unei echipe de medici cu adevărat profesionişti. Solista a acumulat numai 15 kg în timpul sarcinii şi speră să-şi reia cât mai curând activitatea pe scenă.

Click AICI pentru poze

„Am reuşit să sădesc un pom, am construit şi am decorat cu tot sufletul o casă, iar acum aştept copilul. Am în­făptuit cele trei minuni din via­ţa unui om, fără de care se spu­ne că nu se poate să treci prin lumea asta", declara în urmă cu ceva vreme, pentru revista OK!, Cătălin Măruţă.

Venirea pe lume a bebeluşului este cea mai mare bucurie în familiile celor doi soţi, astfel că şi bunicii micuţului au venit în Bucureşti, pentru a fi alături de Andra şi de Cătălin în aceste momente deosebite.

Naşterea prin cezariană la Regina Maria costă 9,900 de lei, fără analize suplimentare

 Aceste costuri Includ serviciile pentru o naștere prin operație cezariană fără complicații, respectiv:

3 zile cazare - în rezervă dotată cu televizor LCD, frigider, măsuță de înfășat copilul, baie, dulap pentru lucrurile mamei, consolă de terapie, chiuvetă suplimentară, aer condiționat, solicitare asistență 24/24 prin folosirea butonului de "intercall"

Un consult cu medicul anestezist și cu medicul neonatolog în săptămâna 36 de sarcină care include o hemoleucogramă și o coagulogramă

Posibilitatea acomodării însoțitorului - exista două tipuri de rezerve pentru care nu se achită o sumă suplimentară: rezerva cu fotoliu - scaun și rezerva cu fotoliu extensibil. De asemenea, se pun la dispoziție rezerve cu două paturi, dintre care unul pentru însoțitor. Prețul suplimentar este de 100 euro/noapte, în care sunt incluse mesele.

Posibilitatea de rooming in (mama și copil) - dacă atât starea mamei cât și cea a bebelușului permit, cei doi pot împărți aceeași cameră
Mesele mamei pe baza unui meniu personalizat (în funcție de tipul nașterii)

Plata medicului care a asistat nașterea

Toate medicamentele și consumabilele necesare nașterii

Trusoul bebelușului - hăinuțe, pampers, creme, pudre, biberoane, suzete, lapte praf dacă este nevoie, folosite cât timp bebelușul se află în maternitate
Servicii medicale de specialitate pentru asistarea nașterii prin cezariană; servicii de supraveghere, îngrijire și consiliere medicală efectuate de medici și asistenți medicali obstetrică și ginecologie, anestezie și terapie intensivă, neonatologie

 Analize pentru mamă

 Vaccinurile pentru copii - Vaccin antihepatita B, antituberculoza și Vitamina K

Trusa pentru epidurală

Abonament Medici la domiciliu Express Standard pentru copil (timp de 6 luni)


Prețurile transmise pot varia în situația în care sunt necesare mai multe tratamente sau zile de spitalizare decât cele uzuale și în funcție de echipa operatorie.

În afara celor menționate, este posibil ca în timpul spitalizării să se adauge costuri suplimentare cauzate de o nouă conduită medicală suplimentară.

Examinări la alte specialități - la recomandarea medicului obstetician/neonatolog

Analize de laborator - la recomandarea medicului obstetician/neonatolog

Screening auditiv nou născut

Screening neonatal profilactic

Taxă Recoltare Celule Stem : 1.200 RON

 Medic cu tarif special

 Meniul însoțitorului

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite