„Dansez pentru tine“ cu vedete la bară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paula Seling repetă dansul la bară din această seară
Paula Seling repetă dansul la bară din această seară

Ediţia din această seară a emisiunii „Dansez pentru tine" de la Pro TV este una extrem de importantă pentru cele trei perechi rămase în competiţie. Nu doar pentru că este vorba despre semifinală şi lupta este una crâncenă, ci şi pentru că cele trei cupluri - Paula Seling şi Tudor, Adela Popescu şi Alex, Octavian Strunilă şi Ella - vor avea de executat dansul la bară.

La prima „întâlnire" cu bara, atât coregrafii, cât şi concurenţii au intrat în panică, acest stil de dans având un grad ridicat de dificultate. Mai mult, presupune o condiţie fizică foarte bună.

EXCLUSIV: Povestea mamei Ellei, câştigătoarea de la "Dansez pentru tine"

Pe lângă dansul la bară, care este o premieră pentru fiecare concurent, cei şase vor dansa şi twist şi folclor internaţional. Paula Seling şi Tudor vor face un dans rusesc, Adela Popescu şi Alex vor aduce în scenă un dans ucrainean, iar Octavian Strunilă şi Ella, unul aztec.

Vot prin sms

Tot la bară vor dansa Dana Rogoz şi actorul Pavel Bartoş, invitaţi în emisiune. Pe scenă vor intra şi doi foşti concurenţi „Dansez pentru tine", pricepuţi la acest stil de dans: Ionuţ Paval, fostul partener al Danei Rogoz, şi Natalia Sandu, fosta parteneră a lui Florin Grozea de la Hi-Q. În ediţia difuzată în această seară de la ora 20.30 la ­Pro TV,  telespectatorii vor avea un rol foarte important pentru că, votând la 1276 cu textul „Paula", „Adela" sau „Octavian", vor decide care pereche va ocupa locul al treilea în concurs şi care vor fi cele două care merg mai departe în finala „Dansez pentru tine" din 1 decembrie. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite