„Dansez pentru tine“ a 11-a oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul în paşi de dans revine la postul Pro TV cu un nou sezon, din 15 aprilie, de la ora 20.30 . Intrată în cel de-al cincilea an, emisiunea vine de această dată cu o nouă regulă: concurenţii vor putea să tragă la sorţi unul dintre stilurile de dans.

Pe lângă coregrafiile consacrate - dansul în ploaie, la bară, hip-hop, stomp, cabaret, musical şi dans contemporan, concurenţii noului sezon vor avea parte de două noi provocări: funky jazz şi dansul minorităţilor.

Citiţi şi:

VIDEO A fost seara dansatorilor  „de cauciuc“ la „Românii au talent“

Participanţii vor trage la sorţi stilul pe care îl vor avea de dansat la fiecare ediţie. Din cele două stiluri pe care trebuie să le pregătească săptămânal, unul dintre ele va fi impus, iar celălalt va fi tras la sorţi de către fiecare echipă. Într-o singură ediţie vor putea fi văzute coregrafii diverse, de la vals şi tango până la Bollywood şi rock'n'roll, genurile diferând la fiecare dintre cele opt perechi.

Chiar dacă fiecare ediţie se va bucura de o diversitate de genuri, va exista totuşi o temă comună impusă tuturor concurenţilor. Astfel, toţi instructorii vor realiza coregrafii pe stiluri diferite, dar pe aceeaşi temă: „Romeo şi Julieta", „Vampiri" sau „Noapte fierbinte".

Prezentatorilor le este dor de emisiune

Ştefan Bănică jr şi Iulia Vântur rămân amfitrionii emisiunii difuzate vineri seara. „Acest show poate schimba în bine vieţilor unor oameni cu poveşti dramatice. Unii dintre ei chiar reuşesc să se transforme în decursul a şapte săptămâni, în faţa publicului, în adevăraţi dansatori", a declarat Ştefan Bănică jr, gazda emisiunii de la prima ediţie.

„Orchestra şi trupa de balet aduc un plus de strălucire. Poate de aceea a devenit o emisiune-fanion, alături de alte producţii de succes care au rezistat de-a lungul anilor în televiziunea postdecembristă, şi se menţine în fruntea audienţelor şi în preferinţele telespectatorilor.

Pentru mine reprezintă o experienţă unică de a «ţine» în mână un show de televiziune de cinci ore în direct", a adăugat Ştefan Bănică jr.  Şi Iulia Vântur a simţit lipsa serilor de vineri petrecute la Buftea.

„Simt că începe un nou capitol, cu noi provocări, situaţii şi trăiri intense. Îmi este dor de echipa cu care lucrez la «Dansez pentru tine», de publicul nostru, de energia din platou, de emoţiile şi agitaţia din culise. Acolo, fiecare clipă se trăieşte altfel, e un loc magic. Oamenii devin mai buni, mai atenţi, determinaţi. Pe mine mă încarcă cu energie", a declarat Iulia Vântur. Până la 15 aprilie, emisiunea „Românii au talent" îşi va consuma semifinalele, iar finala nu se va suprapune cu debutul „Dansez pentru tine".

"Pentru mine reprezintă o experienţă unică de a «ţine» în mână un show de televiziune de cinci ore în direct.''   
Ştefan Bănică jr
prezentator „Dansez pentru tine"

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite