VIDEO Connect-R a luat atitudine Romanian Music Awards 2010 : „Sunt ţigan“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiova s-a transformat în noaptea de sâmbătă spre duminică în cel mai mare club în aer liber din ţară, cu ocazia galei Romanian Music Awards 2010 (RMA), la care au participat peste 35.000 de spectatori.

Artiştii momentului s-au luptat în ţinute şi coregrafii, iar prezentatorul evenimentului-maraton, Connect-R, şi-a ridicat premiul pentru cea mai bună melodie în cel mai original mod: a purtat un tricou inscripţionat cu mesajul „Sunt ţigan".

Mai citeşte şi:

FOTO/VIDEO Romanian Music Awards: Inna, cel mai bun artist internaţional

FOTO Craiova: Romanian Music Awards, agonie şi extaz

Craiova: Superman şi Moculescu, la Romanian Music Awards

Craiova: Cel mai mare club în aer liber din ţară. Asta a fost capitala Olteniei pentru o noapte

„Nu-mi e ruşine de faptul să sunt ţigan. O spun în gura mare, pentru că nu am nicio reţinere. Sunt mândru de etnia mea!", a declarat Connect-R.

Inna, artista serii

Inna, cea mai premiată artistă a serii (cu patru trofee câştigate la categoriile Cel mai bun album, Cea mai bună cântăreaţă, Cel mai bun site, Cel mai bun artist internaţional) a redus mulţimea la tăcere de două ori: când şi-a făcut apariţia într-un costum de culoarea pielii, iar spectatorii au crezut că este goală, dar şi când a mărturisit, inocentă, că primul dintre cele patru premii obţinute este „foarte minunat".

Spre deosebire de ediţia trecută, când a fost aspru criticată pentru aspectul său, în acest an Andreea Bănică a etalat o formă fizică de invidiat. Andreea şi Inna au cântat în duet mai multe cover-uri.

CRBL a adus pe scenă un bebeluş, pentru că în curând va deveni tată, Anda Adam a semănat mai mult cu Lady Gaga decât cu ea însăşi, iar Andreea Bălan a mărturisit, candidă, pe covorul roşu, că nu poartă lenjerie intimă. Raperii Spike, Puya şi Guess Who nu şi-au auzit vocile în timpul momentelor artistice, fiind acoperiţi de publicul care cânta, iar la apariţia lui Cheloo de la Paraziţii, care s-a „lansat" spre Marte din Piaţa Mihai Viteazul, alături de Smiley, fanii s-au dezlănţuit.

Surpriza serii a fost Horia Moculescu. Acesta l-ar fi acompaniat la pian pe Guess Who, dacă instrumentul ar fi funcţionat, motiv pentru care maestrul s-a limitat la a fredona refrenul şlagărului din 1976, „Noi în anul 2000". Alţi artişti premiaţi la gala RMA au fost Voltaj (Cel mai bun rock), Tom Boxer şi Antonia (Cel mai bun dance), David Deejay (Cel mai bun DJ), Guess Who şi Spike (Cel mai bun hip hop), Horia Moculescu (Premiul pentru întreaga carieră).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite