UPDATE FOTO/VIDEO Romanian Music Awards: Inna, cel mai bun artist internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Smiley, Inna, Andreea Bănică şi alţi artişti autohtoni au păşit pe covorul roşu amplasat lângă scena din Piaţa Mihai Viteazul din Craiova unde are loc dea de-a opta ediţia a Premiilor Muzicale Româneşti.

Peste 30.000 de oameni s-au adunat în centrul oraşului Craiova pentru a urmări mega-spectacolul Romanian Music Awards. Gazdele show-ului sunt Connect-R şi Giulia iar pe scena din centru vor performa peste 50 de trupe autohtone.

Inna şi dansatorii, păşind pe covorul roşu

image

Andreea Bănică

image

Smiley

image

Claudia (ex-Cream), coborând din limuzină

image

Romanian Music Awards sunt cele mai importante premii muzicale din România, organizatorii promiţând cea mai tare ediţie de până acum.

Patru dintre premii au ajuns la Inna: Best website, Cel mai bun artist internaţional, Best female, Best album.

Lista este însă lungă şi premiile multe:

Best website: Inna
Best pop: Alex şi Puya, cu Secret Discret
Best producer: David Deejay
Premiu special „Cea mai difuzată melodie românească“: Deepcentral, „In Love“
Best video: Andreea Bănică, pentru Samba
Best rock: Voltaj
Best DJ: David Deejay
Premiu special „Best unplugged“: Claudia Pavel
Cel mai bun artist internaţional: Inna
Best song: Connect-R „Burning love“
Cel mai bun featuring: Deepside DJs, Alex şi Grasu XXl
Best Dance: Tom Boxer şi Antonia- Morena
Best Producers: Play&Win
Best Female: Inna
Premiu special „Lifetime Award“: Horia Moculescu
Best Live: Smiley
Premiu Special: „Cel mai bun DJ de radio“: Vali Bărbulescu
Cel mai bun debut: Radio Killer
Best Group: DJ Project şi Giulia, cu „Nu“
Premiu special „Best 10 years“: DJ Project
Best HIP-HOP: Guess Who şi Spike
Premiu special „Highest Climber“: Connect-R
Premiu special „Border Breaker“: Edward Maya
Best Male: Puya
Premiu Special Radio 21: Radio Killer
Best Album: Inna

Andrenalină la maximum până târziu în noapte în centrul Cetăţii Banilor, şi pentru public, dar şi pentru cei care au ales să doarmă, sperând la un somn tihnit. N-a fost aşa. 

Zecile de mii de spectatori ai show-ului au gustat din plin întâlnirea cu vedetele preferate şi ore bune n-au făcut altceva decât să strige tare versurile şi să celebreze momentul în paşi aprigi de dans. Bucuria lor n-a fost pe placul celor care au încercat din răsputeri să se odihnească. 



„N-am putut să închid un ochi până târziu în noapte. Cred ca era trecut de ora 3.00 când au început să plece spre case tinerii veniţi în centru. Nu puteam să închid fereastra pentru că era foarte cald, iar cu geamul deschis, auzeam tot vacarmul din stradă“, spune Elena Mihai, în vârstă 45 de ani, care locuieşte pe strada Alexandru Ioan Cuza.

image

Pe scenă s-au perindat artiştii momentului, care s-au luptat în ţinute, coregrafii şi bancuri.

Prezentatorul evenimentului-maraton, Connect-R, şi-a ridicat premiul pentru cea mai bună melodie  în cel mai original mod: a purtat un tricou pe care se citea “SUNT ŢIGAN”. Şi Inna a redus mulţimea la tăcere de două ori:

image

când şi-a făcut apariţia într-un costum de culoarea pielii, iar spectatorii au crezut că este goală, dar şi când a mărturisit, inocentă, că primul din cele patru premii obţinute este “foarte minunat”.

image

Andreea Bănică, partenera ocazională de duet a Innei, a etalat o formă fizică demnă de cele mai riguroase podiumuri de modă. Artista a cântat impecabil,  în duet cu Inna, mai multe cover-uri.

CRBL a adus pe scenă un bebeluş, pentru că în curând va deveni tată. Artistul le-a arătat craiovenilor şosetele sale, inscripţionate cu însemnele lui Superman.

image

Anda Adam a semănat mai mult cu Lady Gaga decât cu ea însăşi, la fel ca şi Delia, care i-a zăpăcit pe minorii adunaţi lângă scenă cu mişcări lascive şi un costum verde fosforescent.

image

Raperii Spike, Puya şi Guess Who nu şi-au auzit vocile, fiind acoperiţi de public, iar la apariţia lui Cheloo de la Paraziţii, care s-a lansat spre Marte din Piaţa Mihai Viteazul, alături de Smiley, fanii s-au dezlănţuit. Surpriza serii a fost Horia Moculescu. Acesta l-ar fi acompaniat pe Guess Who la pian, dacă instrumentul ar fi şi funcţionat, motiv pentru care maestrul s-a limitat la a fredona refrenul şlagărului din 1976, „Noi în anul 2000”.

lex Velea, preferatul publicului, a debordat de energie, iar după show-ul de pe scena RMA a continuat să danseze şi să îşi aplaude colegii din tribună. Artistul a salutat Craiova la fiecare apariţie, amintind de fiecare dată că este oraşul din care a plecat pe calea succesului.
Marele absent al serii a fost Antonie Solomon, primarul suspendat al Craiovei, aflat în arest preventiv pentru luare de mită.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite