VIDEO Copilul Columbenilor complică divorţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul pentru custodia Irinei Columbeanu a debutat, ieri, cu scandal, în sala de judecată a Tribunalului din Buftea. Monica Columbeanu, reprezentată de avocata sa, şi milionarul Iri au mai acordat o scenă de spectacol, ieri, în sala de tribunal.

Înainte de a pune punct unei căsnicii care a durat cinci ani şi care a consumat probabil tot atâtea tone de cerneală în paginile ziarelor, Monica Columbeanu, reprezentată de avocata sa, Zamfira Floarea Stepănescu, şi milionarul Iri au mai acordat o scenă de spectacol, ieri, în sala de tribunal, în care şi-au disputat custodia Irinei, fetiţa lor în vârstă de patru ani.

Mai citeşte şi:

Foştii vecini ai Monicăi Columbeanu din Bacău: ”Păcat că divorţează! Noi o ştim ca pe o copilă cuminte, timidă şi politicoasă”

Monica şi Irinel, sfârşit de poveste

Fotomodelul a renunţat în ultima clipă să mai participe la proces şi a lăsat-o pe avocata sa să-l înfrunte pe afacerist. La aflarea veştii că soţia sa nu va fi prezentă în sală, Irinel, într-un exces de furie a bătut cu pumnul în masă în momentul în care avocata Monicăi a solicitat amânarea discuţiei. „Eu am ceva împotrivă! Doresc întreruperea cauzei, nu vreau să mai aşteptăm!", a ţipat foarte iritat milionarul.

Avocata Monicăi nu s-a opus acestei solicitări şi, în replică, a scos o declaraţie notarială pe care a depus-o la dosar, în care se arată că Irinel nu-şi întreţine nici soţia, nici copilul. Imediat a venit însă completarea lui. „Nu am întreţinut-o cât a stat în America. De Crăciun, când a venit în ţară, Monica dansa prin baruri de noapte, iar eu stăteam cu fetiţa".

Monica solicită anchetă socială

Avocata a plusat cu o altă cerere, prin care a solicitat o anchetă socială în casa de la Izvorani. „Clienta mea susţine că fetiţa nu este ataşată de tatăl ei, iar la domiciliul de la Izvorani s-au întâmplat lucruri pe care copilul n-ar trebui să le vadă", a declarat Zamfira Floarea Stepănescu.
Irinel Columbeanu a rămas însă şocat de schimbarea de tactică a soţiei sale.

„Nu a citat autoritatea tutelară, deci cine îi dă dreptul ei să ceară o anchetă socială? Fetiţa va rămâne sigur cu mine. Monica nu are un domiciliu stabil, apartamentul de pe Calea Victoriei i l-am donat. Donaţie pe care o voi revoca", a precizat miliardarul.

Imediat după aceea, Iri a prezentat un raport psihologic al fetiţei în care se arată că a suferit tulburări emoţionale. „Avem un raport psihologic efectuat în luna decembrie, când încă nu ştiam ce avea să se întâmple. Ştiam de la soacră-mea că niciuna dintre ele nu se simte bine în America, mai ales fetiţa. Psihologul mi-a spus că Irina a avut parte de o experienţă prea dură, prea brutală în interacţionarea cu acel mediu", a precizat Columbeanu.

Divorţul, aruncat în cârca presei

Mai mult, Irinel a declarat că, weekendul trecut, atunci când au fost doar ei doi la Cluj, a discutat cu Irina despre această experienţă, iar fetiţa şi-a exprimat dorinţa de a rămâne în România.

Monica cere încredinţarea fiicei sale până la pronunţarea divorţului. Din cauza faptului că fotomodelul n-a fost prezent în sală, judecătorii au decis însă amânarea procesului până la 28 februarie.

La ieşirea din tribunal, Irinel Columbeanu a declarat că presa a fost cea care a pus capăt relaţiei sale cu Monica. „Marele meu regret, şi cred că şi al Monicăi, e faptul că am lăsat să ne intre în casă presa. Nu am fost interesat de reality-show, a fost vorba de bunăstarea psihologică şi materială a soţiei mele, eu la un moment dat m-am oprit", a încheiat, dezamăgit afaceristul.

"Fetiţa va rămâne sigur cu mine. Monica nu are un domiciliu stabil. "
Irinel Columbeanu
om de afaceri

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite