Comemorare cu scandal la mormântul Mădălinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, la un an de la moartea Mădălinei, Eugenia Manole, mama cântăreţei, a aruncat florile şi coroanele aduse de soţul artistei, Petru Mircea, care a venit însoţit de bodyguarzi. Certurile dintre familia Manole şi soţul Mădălinei au continuat cu un nou episod ieri, chiar deasupra mormântului artistei care s-a sinucis la 14 iulie 2010, de ziua ei.

Anul împlinit de la moartea Mădălinei Manole nu a adus împăcarea sperată între părinţii artistei şi fostul soţ al acesteia. Comemorarea de ieri, de la mormânt, a fost pentru ei un nou prilej de scandal şi un spectacol dramatic, cu acuze şi îmbrânceli. Pe o căldură înăbuşitoare, în jurul prânzului, şi-au făcut apariţia mai întâi părinţii Mădălinei Manole. Au adus flori proaspete şi au aprins lumânări. Mama artistei, Eugenia Manole, şi-a jelit fiica. „Aş fi vrut, iubita mea, ca astăzi să-ţi fac prăjitura preferată şi să sărbătorim, aşa cum făceam de fiecare dată. Nu înţeleg nici acum de ce eşti acolo", spunea aceasta, în timp ce mângâia poza fiicei sale.

Citeşte şi: VIDEO Vânzările discurilor Mădălinei Manole au explodat după moartea ei FOTOGALERIE


VIDEO Scandal la mormântul Mădălinei Manole, la un an de la moartea artistei

La rândul său, Ion Manole, tatăl Mădălinei, a rememorat momentul în care, în urmă cu 43 de ani, i se năştea primul copil. „Aveam 23 de ani, iar soţia mea 21. Mădălina a fost primul nostru născut, un copil dorit şi foarte iubit. Această fată nu a supărat pe nimeni niciodată şi drept răsplată stă la doi metri sub pământ. Cei care au făcut asta trebuie să plătească. Nu ne vom lăsa până când nu-i vom face dreptate", a spus bărbatul.

Eugenia Manole: „Afară! Ruşine!"

La câteva minute de la sosirea părinţilor, la cimitir a ajuns şi Petru Mircea. Fostul soţ al artistei şi-a făcut apariţia însoţit de bodyguarzi, care l-au apărat de furia Eugeniei Manole. Femeia i-a îmbrâncit pe bodyguarzi, dar tot nu a reuşit să ajungă la fostul ginere. Între timp, Petru Mircea a depus pe mormânt două coroane, dintre care una din partea părinţilor săi, şi un buchet de flori. Mama Mădălinei a smuls florile şi a încercat să le arunce. „Vii tu, neica nimeni, aici? Cu ce drept? Afară! A fost vreodată Mădălina, în toată activitatea ei, cu bodyguarzii după ea? Ruşine! Ţi-ai pus bodyguarzi din banii fetiţei mele!", a ţipat aceasta către Petru Mircea.

image

AUDIO Reacţiile prietenilor Mădălinei Manole: “Îşi iubea soţul şi copilul nespus şi i se lumina privirea când vorbea de ei” FOTOGALERIE

Un an de la moartea „Fetei cu părul de foc“: dosarul s-a redeschis la sfârşitul lui iunie după ce, anterior, procurorii au dat verdictul sinucidere

Vărul Mădălinei, Tiberiu,  a fost singurul care a intervenit şi a încercat să o calmeze pe Eugenia Manole. „Nu se cade să faci aşa ceva. A fost şi soţia lui. Lasă-l să o plângă!", i-a cerut acesta. Într-un final, familia artistei s-a retras pe o bancă şi l-a lăsat pe Petru Mircea să aprindă lumânări la mormânt.

Click pe imagini pentru o galerie foto inedită din tinerețea Mădălinei Manole

image
image
image


Revolta fanilor

Bărbatul a fost luat însă în primire de mulţimea din jurul mormântului, majoritatea ploieşteni care au cunoscut-o pe Mădălina Manole. Oamenii i-au reproşat lui Petru Mircea că nu i-a ridicat soţiei un mormânt pe măsură, că nu i-a lăsat pe bunici să-şi vadă nepotul, că i-a ţinut la poarta casei din Otopeni, că şi-a plimbat o presupusă amantă cu maşina Mădălinei sau că stă în casa pentru care solista a muncit.  Supărat, Petru Mircea le-a cerut să înceteze. „Oameni buni, aţi cunoscut-o pe Mădă? Aţi stat voi cu ea în casă? De ce îmi vorbiţi aşa? Ce v-am făcut? Lăsaţi-mă să-mi plâng soţia şi nu mai înjuraţi la mormântul ei. Nu pot să cred că faceţi asta", i-a rugat Petru Mircea pe oamenii aţâţaţi de spectacolul sinistru de la mormânt.

VIDEO de la mormânutul Mădălinei Manole

Scandaluri în lanţ

După câteva minute, Petru Mircea s-a retras. Plângând în hohote, bărbatul a explicat că scandalurile de acest fel sunt singurul motiv pentru care evită să ajungă la mormânt în acelaşi timp cu părinţii soţiei sale. „Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva şi astăzi. Oricum, faţă de alte dăţi, acum a fost mai bine. Nu v-ar veni să credeţi ce se întâmplă când ne întâlnim la cimitir şi suntem singuri, fără presă de faţă", a spus Petru Mircea la ieşirea din cimitirul Bolovani. Mormântul „fetei cu părul de foc" a rămas minute bune stingher, apropiaţii artistei fiind prea prinşi în dispută sau declaraţii de presă.

"Vii tu, neica nimeni, aici? Cu ce drept? Afară! Ruşine! Ţi-ai pus bodyguarzi din banii fetiţei mele!''
Eugenia Manole mama Mădălinei

Un an de scandal

- 14 iulie 2010. Mădălina Manole s-a sinucis, în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 43 de ani.
- 19 iulie 2010. Părinţii Mădălinei Manole îl consideră pe Petru Mircea responsabil de sinuciderea cântăreţei.
- 23 iulie 2010. Ion Manole, tatăl artistei, l-a acuzat pe Petru Mircea că nu s-a interesat să-i aducă soţiei sale un medic, preferând în schimb să meargă la vraci.
- 27 iulie 2010. Părinţii cântăreţei vor să încheie o înţelegere cu ginerele lor şi să crească împreună copilul.
- 7 septembrie 2010. După acuze din partea părinţilor Mădălinei Manole, Petru Mircea rupe tăcerea şi apare la „Happy Hour", unde aduce o scrisoare de adio lăsată de soţia sa.
- 8 septembrie 2010. Petru Mircea a dus testamentul sentimental al artistei la Parchetul Tribunalului Bucureşti, pentru ca procurorii să facă o expertiză grafoscopică a documentului.
- 10 septembrie 2010. Petru Mircea a prezentat o înregistrare video cu
Mădălina Manole care îşi lua „la revedere" de la cei dragi.
- 1 octombrie 2010. Parchetul Tribunalului Bucureşti atestă faptul că Mădălina s-a sinucis cu Furadan, un insecticid extrem de toxic.
- 1 octombrie 2010. Părinţii cântăreţei bănuiesc că fiica lor se droga, iar de aprovizionarea cu droguri se ocupa chiar soţul ei. Ei au spus asta după ce au ascultat o înregistrare.
- 1 NOIEMBRIE 2010. Petru Mircea anunţă că socrii l-au ameninţat cu moartea.
- 14 decembrie 2010. Tatăl Mădălinei Manole susţine că Petru Mircea ar vrea să-i profaneze mormântul fiicei sale. Soţul cântăreţei neagă
însă acuzaţiile.
- 20 ianuarie 2011. Tatăl Mădălinei Manole susţine că Petru Mircea n-ar fi tatăl biologic al copilului, micuţul fiind rodul unei fertilizări in vitro.
- 20 ianuarie 2011. Părinţii Mădălinei Manole au început un proces împotriva fostului soţ al artistei, pe motiv că acesta nu-i lasă să-şi vadă nepotul.
- 4 martie 2011. Părinţii Mădălinei Manole au câştigat, în primă instanţă, dreptul de a-şi vedea nepotul, magistraţii stabilind că micuţul poate sta la ei un weekend pe lună şi patru săptămâni în vacanţă.
- 19 mai 2011. Petru Mircea a sunat la 112 şi a anunţat că socrii să-şi încearcă să intre cu forţa în casă ca să-şi vadă nepotul.
- 27 iunie 2011. Ancheta privind infracţiunea de omor în cazul Mădălinei a fost redeschisă după ce Tribunalul Bucureşti a admis contestaţia părinţilor cântăreţei faţă de decizia de neîncepere a urmăririi penale.
- 14 iulie 2011. Comemorare cu scandal la mormântul Mădălinei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite