AUDIO Reacţiile prietenilor Mădălinei Manole: “Îşi iubea soţul şi copilul nespus şi i se lumina privirea când vorbea de ei” FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un an de la moartea "fetei cu părul de foc", artiştii apropiaţi ei şi-au amintit cu drag de Mădălina şi au condamnat felul în care s-au desfăşurat lucrurile de când aceasta a murit.

Silvia Dumitrescu a povestit despre momentele pe care le petrecea în compania Mădălinei Manole. "Când ne întâlneam râdeam mult şi ne purtam ca doi copii,ieşeam împreună pe la cluburi de jazz, ne plăcea să mergem împreună la meciurile de tenis. Ne plăcea să iesim  la o cafea, la o terasa pe malul lacului Herăstrău, vorbeam mult la telefon despre perioada grea prin care suntem nevoiţi cu  toţii să trecem, despre schimbările care s-au petrecut pe piaţa muzicală", a povestit artista.



FOTO: Arhiva Personală Daniel Gheorghe

image
image
image

Mai mult, cântăreaţa îşi aminteşte cât de mult ţinea Mădălina la familia ei şi cât de dedicată era ca soţie. "Îşi iubea soţul şi copilul nespus şi i se lumina privirea când vorbea de ei. Era foarte mandră de realizarile ei şi se bucura foarte mult de casa şi grădina pe care a făcut-o după gusturile ei. Mi-a povestit, când ne-am cunoscut, ce mult îşi iubea părinţii şi cât de greu i-a fost când a plecat de acasă de la Ploieşti şi a venit în Capitală, unde avea să-şi înceapă cariera muzicală", a mai spus Silvia Dumitrescu.

image
image
image

FOTO: Arhiva Personală Daniel Gheorghe

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE!

EXCLUSIV A fost promovată la serviciu, deși stă mai mult în concediu. Vezi aici ce mai face femeia care i-a dus otrava Mădălinei Manole

Click pe imagini pentru o galerie foto inedită din tinerețea Mădălinei Manole

image
image
image

Mirabela Dauer, o prietenă apropiată a Mădălinei Manole, a refuzat să mai vorbească despre tragedie, dezamăgită de felul în care au decurs lucrurile în ultimul an. „ Nu vreau să mai comentez. E prea dureros. A trecut un an şi nu s-a întâmplat nimic", a spus Mirabela Dauer, cântăreaţă.

Un an de la moartea „Fetei cu părul de foc“: dosarul s-a redeschis la sfârşitul lui iunie după ce, anterior, procurorii au dat verdictul sinucidere

VIDEO Vânzările discurilor Mădălinei Manole au explodat după moartea ei FOTOGALERIE

Un an de la moartea Mădălinei Manole. Ascultă aici cele mai frumoase melodii ale artistei

Ce spun fanii Mădălinei Manole la un an de la moartea ei: "Nu voi înţelege niciodată cum a putut să-şi lase copilaşul singur pe lume!"

Copleşită de felul în care s-a desfăşurat ancheta poliţiei şi de felul în care familia Mădălinei a fost şi fosta colegă de trupă a „fetei cu părul de foc": „Este foarte greu să sintetizez ceva. A rămas un gol în urma ei, pur şi simplu. Am rămas şocată şi blocată de cum a decurs investigaţia, de cum au mers lucrurile. Nu s-a concluzionat nimic. Mă aşteptam la mai multe. În sufletul meu sunt ferm convinsă că acolo ceva s-a întâmplat. Mi-aş dori din tot sufletul ca părinţii ei să se liniştească, să stea mai mult cu nepotul lor. Eu ştiu cît de mult l-a iubit Mădălina pe cel mic, era lumina ochilor ei. Sunt ferm convinsă că şi-ar fi dorit asta", a spus Ştefania Bara. 

CLICK PE IMAGINE PENTRU A PUTEA ASCULTA CELE MAI CUNOSCUTE MELODII ALE ARTISTEI!

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite