FOTO Cine va fi Miss Universe?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numele celor 15 fete care au rămas în concurs vor fi aflate în finala de mâine (ora 21.00, la Las Vegas, 7.00 - ora României). Oana Paveluc, reprezentanta României la Miss Universe 2010 crede că se va număra printre cele mai frumoase femei din lume.

După semifinala care a avut loc vineri, la Mandalay Bay Resort, Las Vegas, unde cele 83 de concurente au defilat în costume de baie şi în rochii de seară, juriul a hotărât care sunt cele 15 fete care vor intra în finală. Emoţiile fetelor sunt sporite pentru că numele celor 15 norocoase nu au fost anunţate, urmând să fie  făcute publice la începutul spectacolului de mâine.

Citiţi şi:

Oana Paveluc: "Presimt că voi intra în topul celor mai frumoase femei din lume"
FOTO Semifinala Miss Universe 2010: Oana Paveluc a defilat în costum de baie

Secretul nedezvăluit alimentează speculaţiile şi pariurile. Mike Costache, deţinătorul licenţei Miss Universe România,  a declarat pentru „Click!" că este încrezător în şansele Oanei de a intra în top 15.

Optimismul său este alimentat de declaraţiile unui specialist în ale competiţiei: 

„În timpul semifinalei, am stat de vorbă cu Oswaldo Imbacchi, directorul magazinului Cartier din New York, care îmi spunea că o vede pe reprezentanta noastră printre finaliste. Acest om de afaceri e foarte apropiat de fenomenul concursurilor de frumuseţe şi anul trecut a reuşit să nimerească 13 din cele 15 finaliste pe care pariase el. Anul acesta pariază şi pe Oana, iar asta ne face pe toţi să fim încrezători", a povestit preşedintele Miss Universe România.

Vineri, înainte şi după semifinală, relaţiile dintre concurente au depăşit sfera prieteniei şi a amabilităţii. „Presimt că voi intra în topul celor mai frumoase femei din lume",  a declarat Oana Paveluc.

Au început rivalităţile

„Totuşi, succesul de pe scenă a fost umbrit de ceea ce s-a întâmplat în culise. Dacă până atunci toate ne-am comportat ca nişte prietene, apropierea semifinalei le-a transformat pe unele radical. Am avut parte de tot felul de şicane, de la piedici până la un ton agresiv în vorbire din partea colegelor mele", a mai spus Oana după semifinală. Mike Costache, preşedintele Miss Universe România, a precizat că defilarea Oanei în show-ul de vineri a fost reuşită, chiar dacă la repetiţia generală a greşit toţi paşii.

În urmă cu câteva zile, Donald Trump, deţinătorul licenţei Miss Universe, a anunţat celebrităţile şi experţii care fac parte din juriul competiţiei din acest an.

Printre aceştia se regăsesc iluzionistul şi magicianul CrissAngel,actorul William Baldwin,actriţa Jane Seymour (cunoscută pentru rolul din serialul „Dr.Quinn"), dar şi campionul olimpic din acest an la patinaj artistic, Evan Lysacek.

În anii trecuţi, finala competiţiei, transmisă în direct timp de două ore, a fost urmărită de un miliard de oameni din 190 de ţări.
Gazdele celei de-a 59-a ediţii a prestigiosului concurs de frumuseţe vor fi Bret Michaels, cântăreţul premiat cu discuri de platină, alături de Natalie Morales, co-prezentator al show-ului „Today" şi corespondent naţional pentru NBC News.

Trupa JohnLegend & The Roots va susţine un recital în deschiderea spectacolui transmis în direct.

Liber la topless

Anul acesta, organizatorii au decis să renunţe la una dintre regulile care au eliminat numeroase concurente în anii anteriori: pozatul
topless.

„Candidatele sunt diferite, deoarece ele reprezintă 82 de ţări din toată lumea. Multe dintre culturile lor acceptă nuditatea. Aceste fotografii sunt o formă de expresie artistică pentru fiecare concurentă şi noi respectăm dorinţa lor de a poza cu sânii goi sau nu", au explicat organizatorii decizia.

Reprezentanta SUA, Rima Fakih, a spus că îi place să-şi arate spatele, dar nu şi să pozeze din faţă. „Sunt arăboaică, musulmană şi nu vreau să dezamăgesc mulţi oameni", a precizat ea. LaToya Woods, concurenta din Trinidad-Tobago, a explicat că s-a simţit „eliberată" în timpul şedinţei foto. Specialiştii se tem că nuditatea va anula ansamblul trup-inteligenţă şi că doar corpul va conta.

"Am avut parte de tot felul de şicane, de la piedici până la un ton agresiv în vorbire din partea colegelor mele."
Oana Paveluc
Miss Universe România

"Oswaldo Imbacchi, îmi spunea că o vede pe reprezentanta noastră printre finaliste."
Mike Costache
preşedinte Miss Universe România

Un an cu multe schimbări

Câştigătoarele Miss Universe din Guatemala şi din Turcia au trebuit să fie înlocuite pentru că prima s-a rănit la piciorul stâng, iar a doua pentru că la momentul încoronării era încă minoră. Reprezentanta României, Oana Paveluc a înlocuit-o pe Cătălina Filip, care a renunţat la titlu în favoarea carierei în dans sportiv.

Anul acesta, mai multe ţări au decis să nu-şi mai trimită niciun reprezentant. Bulgaria, Etiopia, Islanda, Muntenegru şi Vietnam s-au retras  din competiţie. Namibia a renunţat să-şi trimită reprezentanta în Las Vegas, pentru că aceasta a fost încoronată la 31 iulie, cu doar o săptămână înainte de cantonament. Tânăra câştigătoare va participa la competiţia de anul viitor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite