FOTO Semifinala Miss Universe 2010: Oana Paveluc a defilat în costum de baie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanta României la concursul Miss Universe, Oana Paveluc, a participat în această dimineaţă la semifinala organizată în incinta Mandalay Bay Resort and Casino, din Las Vegas. Pentru titlul suprem se duelează 83 de frumoase din toată lumea. În finala din 23 august vor rămâne însă doar 15.

Vezi aici FOTOGALERIE cu o parte dintre participantele la Miss Universe, printre care şi România

07.09 Prezentarea celor 83 de concurente s-a încheiat. Cele două probe de astăzi, rochia de seară şi costumul de baie, vor fi completate de interviuri cu membrii juriului, astfel încât la 23 august să fie anunţate numele concurentelor clasate în top 15.

Gazdele celei de-a 59-a ediţii a concursului vor fi cântăreţul Bret Michaels şi Natalie Morales, co-prezentatoare a show-ului „Today" şi corespondent naţional pentru NBC News.

La ora 6:50 (ora României), Oana Paveluc a intrat pe scenă într-un costum de baie lila. Prezentatorii au spus despre ea că "în copilărie obişnuia să fie băieţoasă şi că îi plăcea să meargă la meciuri de fotbal". "Vă rugăm primiţi-o cum se cuvine pe concurenta României" au comentat prezentatorii.

România a făcut parte din al şaptelea grup de 10 concurente care au intrat în scenă.

image

La proba rochiilor de seară, Oana Paveluc a intrat pe scenă  îmbrăcată într-o rochie verde, fiind întâmpinată de aplauze.

"România doreşte să cumpere cărţi de gătit în Las Vegas. Concurenta de 19 ani vrea să afle mai multe despre obiceiurile culinare ale americanilor", au spus prezentatorii despre Oana Paveluc.

image

Semifinala Miss Universe a început la 5:05, ora României, cu o întârziere de câteva minute. Cele 83 de concurente s-au prezentat în ordine alfabetică.

Juriul semifinaliei este format din Basim Shami, BJ Coleman, Carlos Bremer, Corinne Noicolas, Louis Burgdorf, Natalie Rotman si Sadoux Kim.

Oana Paveluc a împlinit 19 ani chiar în cantonamentul din Las Vegas. Până acum a avut succes printre celelalte concurente, primind porecla "Beauty" ("Frumoasa"). A câştigat un concurs de gătit şi a vândut limonadă pe stradă, în Las Vegas, reuşind să strângă cele mai multe fonduri.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite