Cargo deschide balul pentru Iron Maiden

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa tehnică a celor de la Iron Maiden este aşteptată la Cluj în această dimineaţă, după ce azi-noapte a plecat din Budapesta, de la Festivalul Sziget.

Iron Maiden a concertat aseară până la ora 23.00 la Budapesta. După încheierea concertului, stafful tehnic a pornit spre Cluj. „Cel mai probabil pe la Nădlac vin şi sunt în Cluj la ora 10.00", a declarat Liviu Alexa, principalul organizator al concertului.

Mai citiţi şi:

„Febra” Iron Maiden cuprinde Clujul

Potrivit acestuia, cei aproximativ 400 de oameni care fac parte din staf­ful tehnic Iron Maiden vor monta luminile şi vor verifica ce au făcut până acum organizatorii de la Cluj care au ridicat scena.

De asemenea, echipa tehnică Iron Maiden va face toate probele de sunet şi de lumini până la începrea concertului. Accesul în parcarea Polus Center, locul de desfăşurare a concertului, va putea fi făcut de la ora 17.00. Cei care doresc să vină la concert sunt îndemnaţi atât de organizatori, cât şi de autorităţi să lase maşinile acasă sau în parcările din oraş.

Asta pentru că accesul cu autovehicule în perimentrul concertului va fi interzis în ziua show-ului. În deschiderea concertului Iron Maiden va evolua, de la 19.00 Cargo. Britanicii vor intra în scenă la ora 21.00.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite