Bianca Drăguşanu asistentă TV: „Eu nu sprijin doar un scaun“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asistenta lui Dan Capatos va debuta mâine în propriul show TV, „Burlăciţa“, de la ora 20.20, pe postul Antena 1. Bianca Drăguşanu crede că este mai mult decât un simplu „obiect de decor“, motiv pentru care a şi fost aleasă vedeta noii emisiuni „Burlăciţa“.

„Adevărul": De mâine debutezi într-o altfel de postură decât cea de asistentă, în emisiunea „Burlăciţa". Cum ţi s-a părut această experienţă cu totul nouă pentru tine?

Bianca Drăguşanu: Show-ul „Burlăciţa" reprezintă pentru mine ceva inedit, o provocare interesantă. Să vedem ce va urma. Show-ul ia startul cu 20 de concurenţi. Ei se vor lupta pentru a mă convinge că merită să fie jumătatea mea. Filmăm în cele mai frumoase locuri din ţară, dar şi din străinătate. De exemplu, acum filmăm în Turcia.

image

Citiţi şi:

Mărirea şi decăderea asistentelor

Cătălin Botezatu îi promite Biancăi Drăguşanu rochia de mireasă, dar numai contra cost

Cum ţi s-a făcut propunerea de a intra în rolul de Burlăciţă?

Propunerea mi s-a părut foarte interesantă. Nu am acceptat din prima, dar apoi am aflat mai multe detalii despre emisiune şi mi s-a părut extraordinar. A ajutat şi faptul că Bote mi-a povestit foarte multe despre cele două ediţii „Burlacul", care au fost deja difuzate pe Antena 1.

Cât din emisiune este regie şi cât sunt întâmplări reale?

Totul este 100% reality adevărat. Totul e aşa cum se întâmplă.

Bănuiesc că nu poţi spune foarte multe despre bărbaţii care luptă ca să-ţi cucerească inima, însă ar putea Bianca Drăguşanu să fie cu un bărbat simplu, care să nu facă parte din showbiz?

Da. Aş putea fi lângă un bărbat care nu face parte din showbiz, dar nu lângă un bărbat simplu. Îmi doresc alături un bărbat puternic, inteligent, carismatic, cu simţul umorului, dinamic, nu-mi doresc deloc un bărbat banal.

În cadrul formatului emisiunii din America, am văzut că foarte multe burlăciţe chiar s-au căsătorit cu alesul. Tu ai face asta?

Niciodată să nu spui niciodată!

Care este acum relaţia dintre tine şi Cătălin Botezatu?

O relaţie de prietenie. Suntem colegi în cadrul aceluiaşi show. Ne-am înţeles bine pe parcursul filmărilor. Este foarte mult de muncă, filmăm multe ore pe zi. Nu ne rămâne timp pentru neînţelegeri.

Crezi că s-ar mai aprinde vreodată scânteia între voi?

Nu.

V-am văzut recent pe amândoi la „Un show păcătos", iar din atitudinea voastră părea că nu v-aţi înţelege foarte bine... Ce se întâmplă, de fapt?

Cătălin este un perfecţionist. Mereu îşi doreşte mai mult şi niciodată nu este mulţumit. De aceea, există o anumită tensiune asupra mea. Şi oboseala poate îşi spune cuvântul. În rest nimic.

Bianca va dărui un trandafir concurentului ales să rămână în emisiune



Cum te-ai descurcat să fii curtată de atâţia bărbaţi, şi avându-l şi pe Cătălin Botezatu prin preajmă?

Eu cred că foarte bine. Veţi vedea. Îmi place foarte mult acest proiect şi sunt curioasă de felul în care se va termina.

Te-ai lansat în showbiz ca iubita lui Botezatu, iar apoi ai primit jobul de asistentă la „Un show păcătos". Ce părere ai despre cei care spun că asistentele sunt doar „obiecte de decor"?

Eu nu sprijin doar un scaun şi asta se vede foarte bine. Dar probabil că este mai uşor să spui aşa. De altfel s-au spus atâtea lucruri încât am încetat de mult să mai dau răspuns.

Cum îţi imaginai viaţa acum 10 ani, să zicem?

Îmi doream foarte mult să am o viaţa ca cea de acum şi speram foarte mult să fie aşa. Mă bucur că pot face atât de multe lucruri. Acum 10 ani eram mai tânără şi încă nu mi se întâmplaseră atâtea lucruri frumoase.

Te consideri un model pentru tinerele fete?

Dacă cineva consideră că sunt anumite lucruri la mine, care pot fi luate drept model, acest lucru mă bucură. Dar nu pot spune ca îmi doresc să fiu un model pentru cineva. Sunt eu.

Câţi ani poţi trăi de aici încolo din banii pe care i-ai strâns în ultimul timp, dacă n-ai mai munci deloc?

Nu-mi doresc să stau degeaba. Nu m-am gândit niciodată la aşa ceva. Acum filmez de dimineaţa până seara şi până nu se va încheia proiectul acesta, programul meu nu se va schimba.

Ce-şi mai poate dori de la viaţă o fată ca tine?

Să fie fericită.

"Aş putea fi lângă un bărbat care nu face parte din showbiz, dar nu lângă un bărbat simplu."
Bianca Drăguşanu
asistentă TV

Bianca, „năucită de celebritate"

image

Cătălin Botezatu este pentru a doua oară gazda show-ului



„Adevărul": „Burlacul" s-a transformat în „Burlăciţa". Cum ţi s-a părut această experienţă, ca gazdă a emisiunii?

Cătălin Botezatu: Televiziunea reprezintă pentru mine în prezent una dintre marile mele iubiri alături de pasiunea pentru fashion. Televiziunea a devenit un microb, un teren pe care îl explorez în permanenţă, în care am satisfacţia unor noi descoperiri şi care îmi dă satisfacţia muncii mele.

Cum e concepută emisiunea, există şi regie ori totul e adevărat?

Absolut totul este real. Pe măsură ce înaintăm cu filmările, tensiunea creşte, emoţiile, momentele de cumpănă sunt din ce în ce mai dese. Este totul cât se poate de real şi acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

Cum v-aţi gândit s-o alegeţi pe Bianca?

Bianca este o personalitate foarte cunoscută, este deosebit de frumoasă şi cred că acum este un moment bun să demonstreze că este mai mult decât atât. Cred că la ora actuală este singura care merită un statut de „Burlăciţă".

Cum a fost să colaborezi cu Bianca ?

În momentul în care accept să mă implic într-un proiect o fac cu toată forţa. Fac abstracţie de tot ce a fost. Eu sunt, vreau să fiu un profesionist şi mă voi purta cu ea ca un profesionist.

Ai ceva să-i reproşezi Biancăi de la filmări?

Poate că Bianca s-a schimbat în ultima perioadă. Poate ca în ultima vreme este puţin năucită de celebritate, de toată atenţia care i se acordă, dar nu trebuie să uite că modestia este foarte importantă în viaţa unui om.

Cum a fost această experienţă pentru tine, având în vedere că Bianca a fost iubita ta?

Fac abstracţie de tot ce a fost. După cum spuneam, sunt şi vreau să fiu un profesionist şi astfel va fi şi comportamentul meu în ceea ce o priveşte.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite