Cătălin Botezatu îi promite Biancăi Drăguşanu rochia de mireasă, dar numai contra cost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Că pentru Bianca Drăguşanu, relaţia sa cu disignerul Cătălin Botezatu a reprezentat poarta spre celebritate nu mai reprezintă pentru nimeni o noutate. De altfel, ea însăşi s-a identificat rapid cu formula "blonda lui Bote". Mai nou, Cătălin Botezatu s-a oferit chiar să îi facă rochia de mireasă fostei iubite, dar a pus o condiţie: să fie plătit pentru creaţia sa.

Cum o "rochie by Cătălin Botezatu este foarte scumpă", Bote îşi aşteaptă remuneraţia pentru servicii de la Adrian Cristea.

Chiar dacă între timp Bianca a devenit roşcată, iar atenţiile sale au coborât până la "prinţul din Groapă" aşa cum este cunoscut fotbalistul Cristea, orice derapaj pe care şi-l permite este intens mediatizat.

Oamenii legii, imuni la celebritate

La fel s-a întâmplat şi în luna agust, anul trecut, când o depăşirea de coloană la trecerea de cale ferată din dreptul localităţii Poarta Albă a lăsat-o fără permis. Cum nici lacrimile, istericalele şi leşinul nu i-a impresionat pe poliţiştii rutieri, nu i-a mai rămas decât procesul.

"Dreptatea" n-a fost însă de parte ei, magistraţii de la Judecătoria Medgidia i-au respins astăzi cererea prin care ea contesta decizia politiştilor de a-i ridica permisul. Dacă nu-şi predă carnetul şi va continua să conducă, ea se va alege cu dosar penal.

Fără permis, dar cu rochie marca Bote

Invitat la Antena 1, "Burlacul" Bote a declarat: "Bianca să fie sănătoasă. Dacă se va căsători mă voi bucura pentru ea. Înseamnă că si-a găsit omul care să-i umple golurile. Dacă vrea o să-i fac şi rochia de mireasa, dar îl avertizez pe Cristea că o rochie by Cătălin Botezatu este foarte scumpă".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite