Soacra lui Antonio Banderas, blonda preferată a lui Alfred Hitchcock

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Tippi Hendren, mama Melaniei Griffith, i-a oferit un omagiu special regizorului Alfred Hitchcock, care a ales-o pentru rolul din "Păsările".

Acum, soacra lui Antonio Banderas, Tippi Hendren (80 de ani) nu are "păsări" doar în cap, ci şi pe umărul drept, unde şi-a tatuat trei corbi, drept omagiu pentru regizorul Alfred Hitchcock, pentru care a fost una din blondele favorite.

Tatuajul are modelul broşei de aur cu perle care înfăţişa trei păsări zburând, primite de Tippi de la Hitchcock. Actriţa a copiat desenul pentru tatuaj, după cum au afirmat reporterii revistei germane «Frau im Spiegel», citată de ziarul "ABC".
 
La cei 80 de ani ai săi, protagonista din "Păsările" şi "Prinţesa din Hong-Kong", a mărturisit, în interviul acordat revistei: "Mă simt mult mai tânără decât sunt. Îmi place să port jeanşi şi pantofi sport. Chiar mai mult decât atât, mi-ar placea să particip la curse de maşini sau chiar să sar cu paraşuta, dar, din pacate, medicul mi-a interzis aceste lucruri". Întrebată dacă are de gând să se recăsătorească, pentru a patra oară, actriţa a spus că nu-i trece prin cap o asemenea nebunie.

Vezi pe adevarul.es galerie foto cu blonda lui Hitchcock

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite